victoriaeliasson

Alla inlägg under maj 2012

Av Victoria Eliasson - 15 maj 2012 21:13

Hejsan :) Allt bra med er? :) Själv är det helt okej, dock på lite dåligt humör. Men man kan ju inte alltid må bra.

Dagen började iaf halv bra. Med en håltimma på 1 ½ timme -.- Slutade desto bättre med en håltimma på nästan två timmar. Så slutade 13:10. De säger man ju inte nej till. Men hjälpte dock inte mitt dåliga humör.. För fick tillbringa ytterligare en timma med personen som gått mig på nerverna hela dagen !! -.-
Hemma försökte jag iaf plugga lite. Skrev på två typ små "uppsatser" men kom inte på något att skriva på någon av dom, så gav upp efter en stund.

I eftermiddags åkte jag med mamma och Linnea till Kungälv. Linnea skulle ha ett typ glasscafé med sin kör. Avslutning och sånt. Så dom sjöng och spelade och lite allt möjligt. Lite mysigt.  

När jag kom hem gick jag direkt ut med Sofia och hundarna. Så va ute i typ en timma. Alltid lika mysigt slut på dagen :*

Imorn taggar vi engelska np. Dom två sista där nu då. Läs- och hörförståelse. Ämnet jag hatar mest i HEELA världen !!    Hoppas de går bra iaf. Men de vet man inte förrän efteråt liksom.. Slutar dock halv fem..som varje onsdag. Men så segt så man spyr på de ! Så fråga vi läraren snällt om han kunde typ flytta fram sin lektion, eftersom vi har lunch+håltimma i 2 ½ timma.. Men nej då. Varför skulle han göra de när de står på schemat att vi ska ha lektion den tiden !? Men hallå :O Usch !! jag tkr inte om honom !! :O :@

Okej de är inte hans fel att han är som han är..

Ska fixa lite saker inför imorn nu och sen ska jag snart lägga mig. Bara en dag till nu. Sen äre heelg !! :DD Yes !

Så vi höres imorn. God natt :*


 

Haha vilken lång tunga Nellie har..

Av Victoria Eliasson - 14 maj 2012 20:20

Hejhej :) Sitter nu ny duschad i min säng..Haha intressant :p

I skolan hände inget kul alls. Så jag iaf kom en för en stund sen från orkestern. Var ganska nervös innan, men grymt skojj vare :D Gick rätt bra ändå, förutom att jag knappt spelade någonting och att läraren presenterade mig och alla applåderad. haha lite pinsamt.

Lite svårt att hänga med oxå, alla kunde redan alla låtarna as bra. Eftersom detta bara va ett sista genrep inför en resa dom ska göra på onsdag. Så blir nog lättare sen ;)

Är riktigt hungrig nu, så ska ta och äta lite. Sen blire en promenad med Sofia. Orkar inte plugga ikväll. Tror iofs inte jag har något.. :p Haha jaja ha en bra kväll alla :D Puss :*


 


Av Victoria Eliasson - 14 maj 2012 11:19

Hejhej ! Sitter just nu på golvet utanför mitt klassrum, har lunch. Så tråkigt..vi har inget att göra som vanligt. :( Är så trött så jag skulle kunna somna just här :o sov typ inget i natt :( jaja.

Hade först hälsopedagogik i morse. Satt och läste en text hela lektionen.. -.- Sen nu för en stund sen hade vi svenska. Trodde ju vi skulle få reda på hur de gick på np. Men neej då. Han hoppades på nästa vecka.. :( Så får gå och undra hur de gick en vecka till. Nästa lektion börjar typ 12.. så får se vad vi hittar på till dess.

Efter skolan ska jag till stan och köpa en present till min kära kusin som fyller år idag ! :D Grattis Hampus :DD Haha ja inte för att han ser de.. :p men ändå ;)

Ikväll ska jag till orkestern. Lite nervös om man säger så.. Haha nej men de blir la bra. Hoppas jag :p Så blir att sticka hem fort och bara äta typ snabbt. Ska va där typ 17 tror jag de va ;)

Nu ska jag försöka sociala mig med mina otroligt sociala kompisar.. -.- Alla sitter med datorerna :o

Jaja ha en bra dag alla :D

Av Victoria Eliasson - 13 maj 2012 21:37

Hejsan hoppsan :) Imorse va jag först på Tjörn. Pappa skulle på hundkurs med Nellie, så tänkte jag kunde åka med och träna på att köra på motorvägen och sånt ;) Så åkte typ kl 9.. -.- så tog motorvägen dit och gamla E6 hem. Gick faktiskt riktigt bra måste jag säga, jätte skojj vare oxå :D Va där i nästan 3 timmar, elr typ 2½. Segt och as kallt ! så jag satt i bilen och läste en bok nästan hela tiden ist..  xD Haha gött de oxå iofs.

Kom hem runt två. Gjorde inte så mkt på eftermiddagen. Nu ikväll åkte vi till Mimers och gick på en typ vårkonsert, tror jag de va ;) Jättebra är dom :D Snart min tur... :DD hihi

Så nu är jag hemma, ska fixa lite för imorn och sen gå och lägga mig om ett tag. Imorn går jag 8-13:30. Blev inte halv tolv.. :'( jaja.. På svenskan får vi reda på hur de gick på np. Allihop !! :s neervöös!! Så får se hur de gick och hoppas på de bästa.. :) Tror inte jag har så mkt mer att säga nu. Vi hörs imorn någon gång :*


 



Av Victoria Eliasson - 12 maj 2012 22:05

Hej på er :) Sitter i soffan med familjen och tittar på film ;) Lite mysigt.

Tidigare idag var jag först på brandstationen och tittade på när Carro och hennes klass "lekte" brandmän. Nej men dom typ räddade folk ur bilar och sånt. Visade vad dom gjort på lektionerna ;) Riktigt skojj faktiskt :D Var där i typ 3 timmar. Höll dock på att frysa ihjäl.. Menmen.

När jag kom hem åt jag och sen var jag ute i trädgården och fixade lite och sånt ;) Så ikväll var jag ute och gick med Sofia och våra hundar i 2 ½ timme typ ;) Lekte oxå på en lekplats.. Haha nej men hundarna hoppade över saker och sprang i hinderbana. Hade iaf riktigt roligt ! :D

Så nu ser jag på "så som i himlen" Lite smårolig sådär :) Imorn kanske jag ska åka med pappa på hundkurs med Nellie. Tänkte i så fall passa på att övningsköra ;) Får se hur de blir ;)

Ska fortsätta se på filmen nu. God natt :*


     
     
Några bilder från ikväll :D

Av Victoria Eliasson - 11 maj 2012 22:27

  
Nagellack, nagelstärkare och skal.
 

  Joggingbyxor, kofta.

 
Linne, leggings, skärp

 

T-shirt, linnen

 


Väska, ser lite speciell ut..men den är snygg ;)

Av Victoria Eliasson - 11 maj 2012 21:50

Heej på er :D Hoppas ni haft en go dag :) Har jag haft ;)

Va först i skolan. Hade engelska först. Satt bara och lyssna när några hade ett "tal".. Så inte så jobbigt.

Sen hade vi idrott. Som jag hoppades så var de ganska dåligt väder.. Visserligen inte regn men ändå. De räckte för att vi skulle få välja vad vi ville göra :D Så jag slapp bärnnbollen ! :D Jag och Josefina "powerwalkade" eller skulle gjort. Men gick ganska fort iaf, hade dessutom stavar.. Gick två varv runt sjön vilket tog ca 20 min. Eller sjön..typ en å, nej jag vet inte, en sjö är de iaf INTE. Sen fick vi sluta :D Haha han är för skön läraren !

Så stack jag till tåget och va hemma runt 11. Sen va jag hemma en stund och vänta på att Linnea skulle sluta. Så åkte vi typ ett. Så gick vi runt där i några timmar och åkte hem typ när de stängde. Så kom hem för en liten stund sen. Så mysigt att gå där. Hittade faktiskt en hel del saker. Trodde inte de va så mkt. Men märkte de nu när jag kom hem :p

Köpte bla. nagellack, linne, tröja, skal till telefonen och en del annat ;) Bilder kommer någon gång oxå.. Ikväll elr imorn typ.

Så tänkte snart gå och lägga mig. Ganska trött.. Imorn ska jag, mamma och Linnea till Kungälv. Carro skulle göra något där med..skolan!? ja jag vet faktiskt inte. Haha får helt enkelt se när vi kommer dit. Blir la en glad överraskning antar jag ;)

Men ska kolla igenom sakerna jag köpte nu :D Älskar nya kläder/saker ! :D hihi. Sov så gott iaf :*

 


Av Victoria Eliasson - 10 maj 2012 17:22

Hejsan på er :) Hur är läget i regnet.. ? :) Usch vilket väder ! Tror iofs att de har slutat nu..men hur länge håller de i sig !?

Va i skolan en stund förut. Hade matte, stl ocj naturkunskap. Gjorde inget speciellt, sen sluta jag kl 11.

Sen stack jag hem. Måste bara säga; trodde inte de skulle regna idag.. så hade min skinnjacka på mig. De va ett misstag ! Den tål ju inte vatten.. Så blev att cykla hem i t-shirt i ÖSREGN ! kallt och blött.. men de va skönt att komma hem kan jag säga ;) så kom jag hem och åt och sen rensade jag min garderob. Mkt kläder har jag iaf. Haha. Fick tagit bort en del, men fortfarande ganska mkt kvar :p

Sen runt halv 3 stack jag till Kungälv och spelade. Sen när jag gick hem regnade de mer än.. ja nått... Tror dessutom inte att min regnjacka tål vatten.. Eh har en svag känsla av att dom borde göra de.. !? men vet inte ! :O

Så nu har jag iaf kommit hem, tagit på mig myskläder och ska städa mitt rum. Tar nog inte så lång tid, så sen vet jag inte exakt vad jag ska göra. Ska iaf steka pannkakor om en stund.. :D Haha.

Hörde förut att vi skulle ha ute idrott imorn.. ska dessutom spela brännboll/fotboll.. :( Åh hatar juh de ! Så hoppas att regnet fortsätter. Eller kanske ett litet moln bara över skolan !? :D Får hoppas på de bästa :D

Räknade oxå att vi endast har TRE fredagar kvar till sommarlovet !! :D JAA !! :D känns inte riktigt så idag..när man tänker på vädret. Men sommaren kommer la den oxå.

Kanske skriver något senare ikväll. Om jag har lust :p Annars ha en goo dag, eller kväll kanske man säger. Puss :*

     

  


Tog några bilder förut på regnet ;)

Ovido - Quiz & Flashcards