victoriaeliasson

Alla inlägg under maj 2012

Av Victoria Eliasson - 23 maj 2012 22:31

Såg att min statistik börjat bli lite högre, vilket är jätteskojj :)  Alltid kul när man ser att många vart inne ;) Tack till alla er som läser :* Fortsätt gärna med de :D

Bara de jag ville säga :p haha


 

Me right now ;)

Av Victoria Eliasson - 23 maj 2012 22:17

Hejhej :) Sitter i min säng och ska snart lägga mig hade jag tänkt ;)

Idag har varit en rätt soft dag. Gick iofs länge men gjorde ingenting på lektionerna ;)

Först engelska i 20 min. Hon hade inget för oss att göra när vi bara va 5 pers.. Så rast i 2 ½ timme :D

Sen samhäll. Tre redovisade om en nyhet. Läraren hade räknat med att fler skulle göra de så hon visste inte vad vi skulle göra sen. Så hade en halvtimmas lektion. Då blev de rast igen, i typ 50 min ;D

Sist då hälsopedagogik och kommunikation. Där redovisa vi vårt folkhälsoarbete ! Jiippie ! -.- Så väntade vi på en person i klassen som oxå skulle redovisa. Så länge fick vi rast. xD Haha älskar de ! Så kom han och vi hade lektion igen i typ 20 min. Vad var de dax för sen? Jo RAST !! :D fick de i 20 min och sen gjorde vi lekar ute.. -.- i typ en halvtimma.. fick dessutom sluta en halvtimma tidigare :D Missade dock tåget med en minut.. :( Men jag tycker ändå att skoldan va väldigt go ! :D

När jag kom hem gjorde mamma pinnbörd :D Gott fast lite för salt.. men de funka. Sen va jag ute och gick med Sofia en stund ;) Varm som jag vet inte vad... :o men mysigt ändå :D<3

Imorn blire kort dag. 8:10-11:35. Men slutar nog inte så "sent". Vi brukar få gå tidigare ;D haha han är för skön den läraren !

Ska iaf lägga mig nu ;) Godnatt :*

Liter bilder från kvällen ;)


       
Mums <3
   

haha spindelnät xD  

Av Victoria Eliasson - 22 maj 2012 21:16

Hej på er :) Ska bara säga att detta blir ett ganska kort inlägg. Skrev ett långt förut, men de försvann så orkar inte skriva om allt liksom.

Varit en lugn dag idag. Np matte i typ fyra timmar. Gick skit rent ut sagt ! Hade lunch i nästan två timmar. Sen svenska i typ 20 min. Fick tillbaka np proven. Gick faktiskt riktigt bra. Var mest nervös för uppsatsen. Men fick C, så är as glad ! :D sammanställningen på alla tre proven blev oxå C. Så nu är jag nöjd :D

Slutade typ 13:45. Hemma gjorde jag inte så mkt. Hade vattenkrig med Linnea. Jag ägde henne ;D haha gött med en kalldusch :p Sen har jag tagit en riktig dusch och planerat lite inför helgen. morsdag och de ;)

Ska måla nytt nagellack igen.. -.- sen ska jag lägga mig om en stund ;) Imorn blir en lång dag.. får hoppas vi överlever. haha ska oxå försöka lägga upp lite bilder som jag tog i typ helgen tror jag de va ;) Gick nämligen inte förut. Men ha d :*


           

Av Victoria Eliasson - 21 maj 2012 20:52

Hejsan :) Hoppas ni har de bra i regnet :) Fast har iofs vart as gött väder typ hela dan ;D

Var i skolan förut då. Som jag iofs är typ varje måndag, och har varit dom senaste typ 10 åren.. haha nej men iaf gjorde inte så mkt där. Hade lång lunch eftersom svenskan va inställd. Så jag åkte med Felicia hem snabbt och kollade hennes lägenhet och hon bytte kläder ;)
Sen åkte vi tbx till skolan. Så åt vi och solade i nästan en timma. Sen gick jag med Cassie och Felicia till Mc och fick isvatten :D så sjukt gott ! Då startade oxå vattenkriget.. haha jag fick två hela muggar över mig. Va lagom blöt efter de.. -.- haha så fick vi utskällning av en lärare oxå som hade något emot att vi hade vattenkrig.. Kan kanske ha att göra med att de blev liite blött inne i skolan. Men lite får hon la tåla ändå. Vi skvätte ju ändå inte på henne ;D  haha så får se vad hon gör nu. hon frågade nämligen vilken klass vi gick i och lite så ;) Men ja strunt samma, skolan slutar snart ändå ! :D Haha

Sen hade vi en lektion till och slutade halv två. Gick i nordstan typ en timma, eftersom jag missa tåget.. -.- as tråkigt att gå där själv ! Sofia och två till kom iofs typ 10 min innan tåget gick..haha men fick sällskap dit och hem iaf ;)

I eftermiddag har jag suttit ute och solat i nästan 2 timmar ! :D så sjukt gött ! men har pluggat lite oxå. ska ha någon konstig redovisning imorn på svenskan. typ ingen som fattar va man ska göra ;) så de känns bra.

För en stund sen gick jag ut på kvällspromenad med Sofia. Den började fint, elr ja himlen va inte så fin iofs. Men de regna inte och de va varmt ;) Men så började de ösregna efter en stund. Haha så gick största delen av promenaden i ösregn. Härligt ! gick dessutom i crocks, så mina fötter typ gled runt i en sjö av vatten.. -.- jaja hemma nu iaf. så har bytt om till myskläder. hihi

Nu måste jag försöka färdigställa dialektarbetet ! jobbar med en tjej som är en bra vän men som aldrig jobbar.. -.- ja så får se hur de blir.

Imorn är de np matte som gäller. Håller tummarna för att de ska gå bra :s

Hoppas oxå få reda på svenska resultaten.. Men man vet aldrig med den gubben ! Ha iaf en bra dag imorn :) Hoppas på strålande sol och 25 grader ! :D haha Puss :*


     

Haha hade inga riktiga bilder :p


Av Victoria Eliasson - 20 maj 2012 20:10

Hejhej ! Är as trött ! trött i benen, ont i axlarna.. :( kom hem för en liten stund sen. Va på friskis och körde ett indoorwalking pass. medel ! :o fick veta när vi började att det va medel och inte bas som jag trott ! Men de va inte så mkt jobbigare iofs ;) gött efteråt iaf ;) så nu har jag ätit lite och duschat osv.

Tidigare idag gjorde jag inte så mkt. Övningskörde lite. Sen skulle jag pluggat men.. de va så fint väder :p så va ute och tog kort en stund och solade och sånt ;) sen var jag ute med Sofia. Gick runt i Tega och dela ut lite paket till några barn. Tog ett tag.. va ute i typ 1 ½ timma. Så svårt att hitta där.. fattar aldrig hur husen ligger :p Haha men de fixa sig till slut ;)

Imorn blire skola igen.. Vart gött med lång helg, gick väldigt fort som vanligt :( Men bara typ 3 veckor kvar nu !! :D TAAAGGGA !!

Nu blir de plugg och musik på högsta ! har ett engelska häfte på 15 sidor..som vi ska läsa till på onsdag tror jag.. har inte ens börjat ! så blir högsta nivå på de ikväll. Har redan tröttnat... -.- jaja ! hej då :*  

Av Victoria Eliasson - 19 maj 2012 16:52

Tjoho :) Sitter just nu med två datorer i knät.. men den ena funkar knappt.. :o lyssnar oxå på lite go musik. För tillfället dance again- jennifer lopez ;) Gött :D

Idag har jag varit ute största delen av dagen. Bla. krattat gräs.. :p Tog rätt lång tid kan jag säga. Men snygg blev de ;)

Igår kväll blev de kvällpromenad med Sofia, Champis och Nellie ;)  Gick en runda och stanna sen på skolgården och hoppade med hundarna. Jätt roligt :D<3 dom är så duktiga !

Ikväll blire fest.. haha nej men släktkalas i Kode, Hampus fyllde ju år i veckan ;) Så de blir riktigt trevligt :D

Ska alldeles strax och byta om och ja lite sånt ;) Så ska vi snart åka ;)

Var ute och tog lite bilder igår. Då när solen sken liksom..som den knappt gjort på hela denna dagen.. :( Tänkte iaf lägga upp några här ;) Ni får ha en bra kväll :*


   
   
Söta Pontus :*

     
   Nellie <3

 
Vilda :) men hon gillar inte att vara med på bild..
   


Av Victoria Eliasson - 18 maj 2012 17:09

Hejej :) Ledsen att jag inte blogga igår. Men ahde ingen lust då.

Igår hände inte så mkt. Såg en film, läste, va bara hemma och inte gjorde något  typ ;)

Idag åkte jag och mamma till Steungsund. Skulle köpa lite presenter. Fick även två linnen ;) Ett blå, vit randit och ett turkost. Naajs :D Så va där en stund, sen åkte vi till Kungälv. Mamma skulle köpa en present i en affär där.. men hitta inget. Så då åkte vi hem. Hemma, åt vi, sen har jag hjälpt mamma lite här och varit ute en stund. Ganska skönt nu faktiskt ;)

Min dator är värre än vanligt idag. Fattar inte vad problemet är..! Hänger sig typ varannan minut. nej de räcker inte ens. Typ var tionde sekund ! Extremt störd är den iaf !! Så använder min skoldata just nu. Gillar inte den så jättemkt..men bättre än inget liksom ;)

Funderar på att gå ut en stund till nu. Regnar ju inte idag :D lite soligt till och med. Haha så senare ikväll blire att softa vid tv:n tror jag, har inte riktgit planerat något annat. ;)

Finns inget batteri kvar på datan så måste sluta nu. Ha en go kväll Puss.


Av Victoria Eliasson - 16 maj 2012 21:11

     


Häftiga va? :D Tänkte skaffa de, den första tror jag.. Haha nej men hade vart skojj :D
Iaf hej ;) Förut laddade jag ner spotify till min data igen. Så lyssnar nu på as goa låtar ! :D
Iaf förut hade vi ju då np. Gick.. skit rent ut sagt. Hoppas på ett E.. Men faktiskt inte helt säker. Kändes verkligen inte bra. Hörförståelsen var jätte svår :O Han pratade snabbt och otydligt, och ja strunt samma. Min lärare sa en smart sak innan provet. "Vad reslutatet än blir så går livet liksom vidare ändå" ;) Bra sagt !
Haha sen hade vi då lång lunch. Fick dock börja en timma tidigare så slutade oxå en timma tidigare vilket var riktigt gött. Iaf på lunchen stack jag Cassie och Josefina till Tigers.. tror jag den hette. iaf på avenyn. En ganska liten affär men dom hade typ allt. Jättebilligt dessutom. Hittade t.ex 100 sugrör för 10 spänn. Ja om man nu vill ha de :p en gigantisk kortlek, knivar (:p) rockringar, skämtsaker, glasögon. Haha ja ni fattar ;)
Så slutade då halv fyra ist för halv fem. Så stack jag hem och ja softade.. :p
Nu är både Daniel och Linnea borta. Så sitter med mamma och pappa i soffan nu och typ snackar och gör inget speciellt. Imron har jag inget planerat. Skönt med helg iaf. Vart så mkt denna veckan :( Men nu blire låång helg !
Ska sociala mig lite med mina föräldrar nu tänkte jag. Ha en go kväll. Puss

Ovido - Quiz & Flashcards