victoriaeliasson

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Victoria Eliasson - 20 maj 2012 20:10

Hejhej ! Är as trött ! trött i benen, ont i axlarna.. :( kom hem för en liten stund sen. Va på friskis och körde ett indoorwalking pass. medel ! :o fick veta när vi började att det va medel och inte bas som jag trott ! Men de va inte så mkt jobbigare iofs ;) gött efteråt iaf ;) så nu har jag ätit lite och duschat osv.

Tidigare idag gjorde jag inte så mkt. Övningskörde lite. Sen skulle jag pluggat men.. de va så fint väder :p så va ute och tog kort en stund och solade och sånt ;) sen var jag ute med Sofia. Gick runt i Tega och dela ut lite paket till några barn. Tog ett tag.. va ute i typ 1 ½ timma. Så svårt att hitta där.. fattar aldrig hur husen ligger :p Haha men de fixa sig till slut ;)

Imorn blire skola igen.. Vart gött med lång helg, gick väldigt fort som vanligt :( Men bara typ 3 veckor kvar nu !! :D TAAAGGGA !!

Nu blir de plugg och musik på högsta ! har ett engelska häfte på 15 sidor..som vi ska läsa till på onsdag tror jag.. har inte ens börjat ! så blir högsta nivå på de ikväll. Har redan tröttnat... -.- jaja ! hej då :*  

Ovido - Quiz & Flashcards