victoriaeliasson

Alla inlägg under januari 2013

Av Victoria Eliasson - 18 januari 2013 17:57



Det är en jobbig känsla när man träffar gamla vänner som tror att allt är som förr.

Att man fortfarande är dom gamla vänner som man en gång var. Att ingenting har förändrats. Men det gör faktiskt det, allt förändras. Tider förändras, saker förändras och framför allt, människor förändras.

Man kan inte bara låta bli att träffas på flera år och sen de gånger man ses, bara låtsas som att allt är som det en gång var. Att man bara kan börja prata om precis vad som helst! 

Det funkar faktiskt inte så. Men det bevisar bara ännu tydligare att du inte förändrats ett dugg.

Du är precis samma person som du var då, alltid så mycket bättre än alla andra.. 

Men mycket har förändrats de här åren.

Jag har förändrats. Jag är inte den person som jag var då och jag ser allt med helt andra ögon nu. 

Jag och du hör inte ihop. Vi har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. 

Av Victoria Eliasson - 18 januari 2013 10:48

Sitter på tåget hem nu. Morgonen började halv bra med inställda och för fulla tåg. Men kom till slut till skolan och vi hade en rätt rolig vård och omsorgs lektion. Sista dagen med våran gamla lärare idag.. Väldigt tråkigt faktiskt!
Sen hade vi samhällsprov. Tog typ 25 min att skriva. Och de jag super bra! Kändes iaf så xD svarade på alla frågor och mer än hälften var jag säker på så de är as bra! :D
Nu ska jag hem och plugga svenska, sen blir de in till Kungälv och spela, för de kan jag igen! (Y)
Annars vet jag inte vad som händer idag ;)
Hehe står en typ ett-två åring och leker tittut med mig xD haha söt!

Av Victoria Eliasson - 17 januari 2013 18:39

Hejhej! :) Idag slutade jag då halv fem eftersom vi hade naturkunskapslab i halvklass.. Det var ganska tårkigt, eftersom vi faktiskt inte labbade utan vi tog blodtryck, lungkapacitet osv. 

Tåget hem var smockat! Jag skojar inte, har nog aldrig sett ett så fullt tåg! De va "kö" utanför alla dörrar med folk som ville komma på. Efter mycket om och men kom jag på, men jag stog i trappan upp och trängdes med konduktören.. Ja tur att det bara tar 15 min att åka hem! :o 

Nu har jag pluggat lite, gjorde färdigt min fördjupningsuppgift om mobbning. Ska in nästa vecka så skönt att ha det gjort. Så kan jag bara fokucera på mina prov nu. Mamma har precis förhört mig på samhällsprovet. Tror jag kan det ganska bra, iaf 97-98%. Så ska läsa igenom det någon mer gång nu och hoppas på det bästa! (Y)

Egentligen borde jag fortsätta med svenskaprovet, meen.. jag vill inte överarbeta min hjärna.. xD hahah nej men ikväll tänker inte jag plugga på något annat än samhäll. Så ska bara ligga och lata mig, för det var länge sen jag gjorde. Så kanske blir någon film eller nått sånt :) 

Ha en bra kväll :* 

 

 

Av Victoria Eliasson - 16 januari 2013 20:00

Hej :) Idag har varit en rätt okej dag tror jag. Minns knappt vad vi gjort.. men började göra en skuggteater på första lektionen. Ska köra Törnrosa med Steph och Sofia ;) Haha lite kul sådär, jag är ju inte särskilt kreativ, haha men de blir nog bra ;) 

Sen gjorde vi inte så mycket, det vanliga typ. slutade 20 min tidigare, dock missade jag mitt tåg med typ tre min.. -.- så tog bussen ist. Men det gick la bra det också :) 

När jag kom hem stekte mamma pannkakor till mig 0:) hehe gulligt! och sen har jag pluggat sen typ halv fyra. Samhällskunskap hela kvällen. Riktigt segt kan jag säga! Men känns som att jag börjar kunna provet lite nu iaf (Y) 

Nu ska jag ta en paus och gå ut med Sofia. Kan verkligen behövas! Behöver prata med någon på riktigt, och inte bara prata om finanspolitik hela tiden! :o 

så det ska jag göra nu. Sen kanske jag pluggar en stund till. Får se det :) 


 


mitt extremt fina slott som Törnrosa ska få bo i ;D hihi

Av Victoria Eliasson - 15 januari 2013 22:15

Hellu! ;) Dagen idag har varit ganska okej. Varit på något konstigt humör, en blandning av något slag.. ;) 

Har egentligen inte gjort något speciellt. Hade styrka på idrotten idag, och det var jobbigt. Är helt slut i benen och typ armarna/axlarna. Kommer bli jobbigt att gå i alla trapporna imorn. Önskar väldigt ofta att jag gick på botten våningen och inte översta och inte minst imorn -.- 

Sen stack jag till bokia och köpte en kalender. Ska börja skriva upp alla prov osv nu, så jag inte missar något. Känner att det börjar bli lite mycket. Haha gick från spåvagnen, till bokia, letade efter en kalender och valde noga ut en (stressade alltså inte) betalade och gick till tåget. Allt tog tio min! D: Haha trots att jag var heelt slut i mina ben lyckades jag gå fort. och när jag går på tåget hade jag ändå tio min på mig ;) Bra jobbat! :D 

Var hemma klockan sex och då började jag plugga. och har gjort det fram tills för bara en liten stund sen.. men har fortfarande så grymt mkt kvar att lära mig innan jag är säker på proven :( 

Vilket är egentligen bäst, säker på ett och inte alls på ett annat? Eller osäker på två? :/ Just nu känns det som jag kommer köra på sista (N) 

Aja ska iaf lägga mig och se någon serie en stund, sen sova :) Börjar halv nio imorn och slutar typ två :) God natt :* 

Av Victoria Eliasson - 14 januari 2013 22:15

Hej på er! Nu har jag suttit och pluggat non stop sen klockan fem ungefär.. Rätt segt asså.. och sen när jag funderar på vad jag lärt mig så kan jag faktiskt inte svara på de. haha (N) Men har iaf läst igenom och gjort anteckningar på dom typ 30 sidor för omprovet. 

Ja fick förresten veta att jag ska ha de om en vecka, på måndag.. -.- har prov nu på fredag också så vet inte riktigt hur detta ska gå till. Men han sa att det var enda chansen, så då måste jag ta den! 

Ja som ni vet så hade jag ingen bra dag idag. Det mesta gick skit faktiskt. Bla för att jag fick veta att jag ska gå till halv fem varannan torsdag och ingen av mina vänner går med mig. och sluta halv fem är inget kul. Så ja det bidrog till mitt dåliga humör. 

Sen när jag skulle hem satt jag och väntade på tåget, men 20 min efter att det skulle gått kommer konduktören och säger att det är inställt så vi får ta nästa avgång.. lite surt när man suttit och väntat! aja så är de.. 


Nu tänkte jag iaf lägga mig så jag orkar upp imorn. Börjar elva, men tror jag går upp ganska tidigt så jag hinner plugga innan skolan också (Y) En del tränar innan skolan.. jag pluggar -.- hehe 

Har nog inte mkt mer att skriva nu faktiskt. Hörs imorn och hoppas på en betydligt bättre dag då!

En vääldigt positiv sak med morgondagen är iaf att Sofia kommer till skolan!! :DD (Y) Hon var hemma idag och det diggar vi inte! O.o 

Godnatt :* 


 

min fina mat ro :o 

Av Victoria Eliasson - 14 januari 2013 13:57

Är på riktigt dåligt humör just nu. Känns inte som min dag idag.. Riktigt ont i huvudet och munnen också (n) så ingen kul Victoria som sitter här.
Väntar på att min sista lektion ska börja och sen ska jag hem och plugga..

Ovido - Quiz & Flashcards