victoriaeliasson

Alla inlägg under januari 2013

Av Victoria Eliasson - 24 januari 2013 23:08

Hejsan! :)
Idag var en typ konstig dag. Jag hade ingen lust att gå upp, sen när jag kom till skolan var jag sjukt deppig! Utan någon anledning.. As jobbigt!
Men sen träffa jag Steph och Sofia. Då blev de lite bättre iaf, och sen blev de bättre och bättre med dagen typ.
Hade världens skrattanfall ett flertal gånger, ja jag vet inte ens vad de handlade om xD men det så skönt med dom två. Man kan skratta åt precis vad som helst. Det behöver inte handla om något speciellt.. De är för att det är med just dom två! Dom får hela världen att le tillsammans med dom! Tack för att ni står ut med mig tjejer, och speciellt när jag är så jobbig! Och att ni verkligen försöker få mig på bra humör, det märkte jag speciellt idag. Jag kan inte önska mig bättre vänner än er! <3

Men dagen fortsatte som den alltid gör, gjorde inte så mkt vettigt.
Hemma har jag pluggat en del. Tror jag är färdig med mitt samhällshäfte som ska in imorn. Så de är ju skönt! (Y)
Nu har jag precis suttit och snackat med mamma och Linnea. Vi pratade om gamla barnprogram som vi såg när vi var små. Haha as mysigt! Haha fråga inte hur vi kom in på de.
Sen kom jag på ett program, men problemet är att jag inte vet vad det heter! Minns bara små saker hur det.. Men känner att jag har det på tungan, men kan inte säga vad de är.
Mamma och Linnea idiotförklarade mig.. Nu tror jag knappt de finns någon kvar som inte gjort de.. :( fattar inte hur jag kan vara ensam i typ hela världen om att ha sett ett barnprogram! O.o
Aja kommer jag på de så lär ni få veta de xD
Ska upp runt fem/halv sex imorn. Så ska sova nu.
Imorn har jag en eller en och en halv lektion typ ;) slutar senast 11 iaf (YY)
God natt :*

Av Victoria Eliasson - 23 januari 2013 17:24

Usch är så trött på allt plugg! Har varken ork eller lust att göra det längre. 

Men jag vet också att om jag inte gör det så får jag skit för det i slutändan ändå.. så egentligen bästa lösningen är att plugga, men man måste ju faktiskt överleva stunden också.. (Y)

Iaf så har la dagen idag varit bra. Gjorde inte så mkt egentligen. Fortsatte med vårt skuggspel och vi är inte klara, men närmare slutet iaf xD hehe. 

Sen snackade läraren med mig om mina praktikuppgifter, och.. hon gillade de jätte mkt! :D Hihi *riktigt glad!* 

Hon sa att det var mot de högre betygen (Y) vet ju dock inte hur höga hon menar. Men jag är glad om jag får ett C iaf, säger ju inte nej till ett högre förstås, men får jag mindre blir jag faktiskt riktigt besviken! 

Det hade tagit en bra stund för henne att läsa igenom igår, kanske för att det var på 18 sidor dataskrivet.. haha men hon ville ha det utförligt och då fick hon de! ^^ Så nu är det bara att invänta att hon ska snacka med den andra läraren och att de ska sätta ett betyg! :s lite nervöst är det ju allt.. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Funderade på att gå ut med Sofia. Men jag får liksom ingen kontakt med henne, så kanske inte blir något (N) Men får se ;) Ska allt försöka komma på något sätt att få tag på henne, haha ^^ 

ha en bra kväll :* 

btw ledsen, har ingen bild :( 


Av Victoria Eliasson - 22 januari 2013 21:14

Nu har jag pluggat ett bra tag. Känns det som iaf.. Borde hålla på en stund till, men det är så tråkigt just nu och då får jag ändå inte gjort så mycket. 

Dagen idag har varit rätt bra, på historian bokade jag in mitt omprov, blev vecka sex. As bra, för den veckan är yrkesvecka- ingen aning vad vi ska göra. Men inga lektioner då iaf. Så inte så mycket att göra. Och jag får gjort det innan lovet (Y) 

På idrotten hade vi någon fysaktig sak. Tävlade iaf mot varandra i grupper och jobbigt var det! Men min grupp var så duktig så vi vann! :D hehe egentligen ingenting speciellt att vinna, eftersom det bara var en lektion. Men själva känslan att vinna! Hahah den är go ^^ 


Nu orkar inte jag göra något mer idag.. haha ^^ Så ska göra så lite som möjligt resten av kvällen (a) Är så trött hela tiden och jag har verkligen ingen aning varför.. :(  Men det är ju skönt, men jag förlorar så mkt dyrbar tid på de (N) Aja nu blir det nog någon serie ett tag=mitt nya liv! Haha god natt :* 

 

 

Av Victoria Eliasson - 22 januari 2013 10:13

Godmorgon! På väg till skolan nu, börjar typ 11. Idag tog jag faktiskt en hel sovmorgon! (Y) hade inget speciellt att plugga så sov ist. Vilket var väldigt skönt!

Igår hade vi ju då en ny lärare på vård och omsorgen. Asså, det var något speciellt med henne. Men jag kan inte säga exakt vad det var, men ja har ju bara sett henne en gång. Så blir förhoppningsvis bra. Iofs tyckte jag Jonas var väldigt konstig -vilket han faktiskt var- men jag tyckte jätte mkt om honom efter ett tag ändå.
Så får hoppas att det blir samma med henne :)
Sen hade jag omprov. Gick inte så bra som jag trodde att det skulle gjort. Men betydligt bättre än förra gången, så får hoppas att det räcker för ett E.
På kvällen hade jag orkester igen. Riktigt kul att börja!

Nu är vi snart framme, så ha en bra dag! :)

Av Victoria Eliasson - 20 januari 2013 16:35

Heej! :) Dagen idag har varit rätt bra :) Pluggade först på förmiddagen, inför mitt prov imorn. Tog två timmar att lära mig antiken.. ändå okej eftersom det var på två hela a4 när jag hade förkortat det. -.- 

Sen runt halv ett åkte iaf jag, mamma och Linnea till mormor. Var ju då dags för den årliga julgransplundringen. Hehe ja det är ju tradition! ;) 

Så kom just hem därifrån. Väldigt mysigt faktiskt. och nu ska jag börja plugga igen! Har bara medeltiden kvar och det är bara ett a4. så går la lite fortare kanske.. Hoppas på det! och sen är det bara att ladda för imorn och hoppas att jag inte glömmer det under natten (Y) 

Lite bilder från idag :) 


     
 
fick som vanligt gå runt och leta efter ett paket ;) ja idag fick jag typ block och en penna. 


Den årliga fiskdammen (Y) hihi alltdi lika uppskattad xD 
               

nu blir det plugg med godis xD 

känner mig nyttig denna helgen... -.- hehe 

Av Victoria Eliasson - 19 januari 2013 19:41

Madagaskar är på och alla är som förhäxade xD hihi gulligt! Nu blir det mys med kusinerna :*

Av Victoria Eliasson - 19 januari 2013 14:17

Hej hallå! :) Hoppas allt är bra med alla!? :) Jag mår iaf prima (Y) 

Idag har det inte hänt så mycket, var och handlade lite med mamma tidigare idag. och nu har jag precis varit ute på en promenad med Sofia :) Riktigt fint väder idag, men dock svinkallt! 

Hinner egentligen inte sitta här nu, ska åka om typ 10 min. Men ett snabbt inlägg går nog ;) 

Ja jag och Linnea ska då till våra kusiner nu. Ska vara med dom hela eftermiddagen/kvällen. och ikväll kommer även Daniel. Våra föräldrar ska bort tsm så då blir jag "barnvakt". hehe men de är lite mysigt. Så ska typ se på film osv ;) 

Så blir nog bra. Hade verkligen behövt plugga.. men det hinner jag inte idag :( Aja får ta igen det imorn. 

Ha en bra dag ;) Puss :* 

 

 

riktigt fint där nere idag :) 

Ovido - Quiz & Flashcards