victoriaeliasson

Alla inlägg den 28 januari 2013

Av Victoria Eliasson - 28 januari 2013 20:40

Hejhej :) Idag var en go dag i skolan. Började tio som vanligt, hade redovisning av dialekter. Gick rätt bra, haha Jennie läste halva min, vilket var väldigt gulligt! ^^ Sen slutade vi typ 11, för vi hade sturdiedag resten av dagen. 

Då åkte jag hem, vi hade precis åkt från stationen typ, åkt i 5 min ungefär.. Då märkte jag att vi stog stilla. Så ropa dom ut att de fanns två barn med på tåget vars mamma stog kvar på perrongen.. Hur man nu lyckas!? Så vi fick åka tillbaka och hämta upp henne.. Haha ja mycket har man varit med om men det var nog nytt! 

Men till slut kom jag iaf hem, då började jag plugga. Kan provet till imorn hyfsat bra, asså inte hundra men ändå okej. Hoppas de räcker för ett E iaf. 

Sen åkte jag till orkestern, ja det hände la inget annat än de vanliga. Fick veta att vi ska ha en stor konsert i april, vilket jag ser jätte mycket fram emot. Eftersom vi ska spela med typ alla orkestrar i Kungälv (Y) Riktigt najs! :D 

Nu har jag pluggat ett tag igen. Just nu förhör jag Steph på provet till imorn, hon är grym! Hoppas att vi kan det lika bra imorn.. :/

Ska nog inte plugga jätte mycket mer ikväll tror jag. Men kanske lite innan skolan imorn bara för säkerhets skull.  

Men är sjukt trött nu! Så ska snart lägga mig och titta på en film eller något. Hihi mysigt :) 

Godnatt :* 


Ovido - Quiz & Flashcards