victoriaeliasson

Alla inlägg den 26 januari 2013

Av Victoria Eliasson - 26 januari 2013 16:57

Hej :) I veckan snackade jag och Sofia om att träna idag. Men så bestämde vi inget, men imorse kom jag på att jag kanske skulle göra det iaf. Så smsade henne, men fick inget svar. Så bestämde att jag inte skulle gå, lat som jag är så vill jag inte gå själv x) Haha men några minuter i halv smsade hon och frågade om jag skulle med, och då låg jag fortfarande sängen. Så det blev snabba ryck och tjugo i satt jag i bilen (Y) Tränade i en timma, inte skönt då men efteråt så ;) 

Efter passet åkte jag hem, duschade, käkade frukost och bytte om. Sen åkte jag med mamma och Linnea till Stenungsund. Köpte två par jeans. Välbehövligt! Så gick vi runt och kollade lite mer, och jag hittade en jätte snygg tröja på Cubus i stan i veckan. Så tänkte köpa den idag, men den fanns inte i min storlek :( Synd för den var as härlig i tyget och färgen var ljus och grön. Värsta vårtröjan (Y) Men får se om jag kollar i stan nästa vecka ist ;) 

Sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Nu har jag precis målat naglarna och bytt kläder. Om typ en halvtimma ska vi åka till min kusin som fyller 7 år idag ;) Tycker det är lika mysigt varje gång någon av mina kusiner fyller år! Så det blir skoj :) 


 

Haha ett collage jag gjorde någon gång för länge sedan :) 

Ovido - Quiz & Flashcards