victoriaeliasson

Alla inlägg under juli 2012

Av Victoria Eliasson - 14 juli 2012 17:34

 



Heej! :D Hur är läget? Här är bara bra ;)

Inte gjort något vettigt idag egentligen. Mitt rum såg ut som ett bomnedslag, har dessutom gjort det ett tag nu. Så idag tänkte jag att, nu ska jag städa! I början gick det jätte bra :) Men sen kollade jag i ett skåp och hittade en typ låda. Så ville jag liksom se vad som var i den x) haha typiskt mig.. Så hittade jag mängder med brev från kompisar och släktningar. As roligt att läsa! Var typ minst 10 år gamla! x) haha så roligt!


Förut var jag hos Sofia en stund. Ska typ mata hennes kattungar och kaniner i två dagar nästa vecka när dom är borta ;)

Så kollade bara vad jag skulle göra och sånt.
Sen har jag inte gjort något mer typ ;) Kom på att det var väldig länge sen jag la upp något citat elr visdomsord. Så kanske gör det sen ;)

Måste iaf dra nu. Ska till Gbg om en kvart typ, haha ja så ska göra mig i ordning nu :) Hörs sen. Puss :*



Av Victoria Eliasson - 14 juli 2012 10:21

Godmorgon! :) Sovit gott? Har jag gjort, vaknade klockan nio och trodde att klockan var halv sju ;) Haha skönt när man inser att den inte är det. (y)

Igår var jag ju på ikea på kvällen. Tänkte köpa gardiner, men fanns inga. :( Men hitta en as snygg garderob med spegeldörrar typ! Så sjukt snygg! Men lite för dyr för att jag skulle kunna köpa den själv :(

Jaja sen gjorde jag inte så mkt. Så på film med familjen, ja typ de ;)


Ja så nu har jag precis ätit frukost. Ska la byta om och allt sånt nu, sen har jag ingen aning vad som händer faktiskt.

Ikväll ska jag på bio med mamma, pappa och Linnea ;) Så de blir najs (y) Men får se vad som händer innan det.

Ha en bra dag iaf ;) Puss :*



 


Gillar denna bilden :D

Av Victoria Eliasson - 13 juli 2012 13:58

Hej på er! :) Hoppas ni mår bra. :) och hoppas ingen råkat ut för något hemskt- fredag den trettonde idag ju.. :s x)

Ett tag sen jag bloggade nu, men har ju inte varit hemma. Kom hem igår kväll, men orkade inte plocka fram datorn som låg inlåst. Så tänkte berätta lite nu om vad vi gjort ist ;)

Åkte då upp till Dalsland i onsdags. Vi hade bokat ett vandrahem innan vi åkte, men när vi kom dit så blev det lite ändrade planer så vi tog iaf in på ett annat. Sen åkte vi och hyrde kanoter. Kan säga att det inte direkt var något mysigt väder. Det var as kallt och blåste :( Men vi paddlade iaf en stund. Så stanna vi på en "ö" typ och åt lite, sen stanna vi på ett annat ställe, och där blåste de så sjukt mkt. Så jag satt med två tröjor och en jacka och ändp frös liksom.. -.- Haha så att vi där i skogen en stund och spelade yatsy ;) Haha. Sen paddla vi iaf tillbaka. Vissa stunder blåste det inte så mkt, så då var det väldigt skönt faktiskt ;) 

Sen vet jag inte vad vi gjorde. Men på kvällen gick vi iaf ut och åt. Mamma och pappa hade bröllopsdag i onsdags så då typ "fira" vi det. Så va på en restaurang, där det var väldigt mysigt ;)

Igår åkte vi runt i Dalsland och ja lite olika ställe och kollade på olika saker. Asså lite svårt att förklara vad vi gjorde egentligen :/ Haha men det var la inte överdrivet skojj, men det funka liksom ;) Sen på vägen hem stack vi in till Uddevalla och gick på Torp en stund. Det var skojj iaf :) Åt där oxå och gick och leta efter en bikini till mig, men hittade tyvärr ingen :( Sen åkte vi hem.


Idag har inte hänt så mkt. Det har regnat.. -.- Åkte till Kungälv förut, stack till biblioteket och Team sportia. Hitta inget jag ville ha där heller.

Sen inte så mkt mer. Ska äta ganska snart tror jag och sen tror jag vi skulle åka till IKEA. Jag ska ha gardiner till mitt rum ;) Elr har redan det, men ska typ ha dubbla.. ja strunt samma.


Ska nog hjälpa mamma med maten nu ;) Hörs senare. Puss :*


Lägger upp några bilder oxå, hade inte med min kamera så blev mobilen ;)



             

Ja så kan man oxå göra...


Tog dessa genom bilfönstret:  därför lite suddiga ;)
    
     


Av Victoria Eliasson - 10 juli 2012 19:56

Hejsan hejsan :) Hur är läget? Här är det bara fint ;)

Hoppas ni haft en bra dag. För mig har den varit kanon! :D Har varit sjukt kul! Ja jag bloggade ju lite snabbt förut på bussen. Men sen kom vi fram typ nio tror jag ;) Så gick vi runt och bara shoppa järnet! ;) Haha nej men blev en del ändå ;) Så typ vid lunch elr vad man säger skulle vi äta.. men det var så sjukt lång kö. Skulle gissa att man fick stå där minst 30 min för att ens få beställa :o Sen skulle man vänta på maten oxå liksom! Så vi ba, nej! Så åt en fralla med varm choklad ist ;) Haha väldigt gott iofs!

Sen shoppa vi lite till, trängde oss med en hel del folk, shoppade mer ;) Haha. Tappade bort vår kundvagn gjorde vi oxå :s Vi fick lite lätt panik kan jag säga! Trodde vi visste var den stog, så var den inte där!! :o Så letade efter den i runt 20 min innan vi äntligen fick tillbaka den. Haha men de var oxå en upplevelse jag helst inte gör om ;) 

Sen var jag hemma runt halv sex kanske. Så plocka jag upp och åt tårta med familjen och mormor ;) Mamma och pappa har bröllopsdag imorn, men då är vi inte hemma ;)

Sen har jaf varit hos Andreas snabbt, elr rättare sagt, i hans hus ;) och sen packat för imorn :)

Imorn drar jag till Dalsland ;) Ska paddla kanot och lite sånt. Så de blir mysigt :)

Kommer tyvärr inte kunna uppdatera imorn. Vet inte än när vi åker, så kanske kan innan iofs ;) Men räknar inte med det. Ska sova så länge det bara går. För nu är jag trött!

Så ska typ bara slappa framföt tvn nu resten av kvällen, sen lägga mig ganksa tidigt. Är sjukt trött! Haha

Ha de bra så hörs vi någon gång :D Puss :*

Av Victoria Eliasson - 10 juli 2012 08:31

Godmorgon! :) Har nu varit vaken sen kl fem.. Så typ 3 och en halv timma ;) Haha.Sitter iaf på bussen nu. Tror vi är framme runt nio, så inte så långt kvar vilket är väldigt skönt! Gillar inte att åka buss :sIaf, regnet öser ner. -.- Hoppas att de inte är så lång kö så vi måste stå ute iaf.. Men ska kanske ta och äta något nu, så ska vi snart in och shoppa galet mkt!! :D haha hoppas på de iaf! :D Ha en go dag! Puss :*

Av Victoria Eliasson - 9 juli 2012 16:12

Hejsan :) Hoppas ni mår bra ;)

Ett tag sen jag bloggade, elr ja igår på dagen någon gång iofs ;) Men ja igår hände inte så mkt, vi var ju då på stranden. Sen kom jag inte ihåg vad jag gjorde faktiskt.. :s På kvällen tänkte jag iaf springa. Men tog en långpromenad med Sofia ist ;) Haha mkt trevligare ;) Så tänkte jag att jag skulle springa ikväll ist. men nej då, då blir det kalas :) Haha.

Idag har jag inte heller gjort så mkt. Var ute och gick med Sofia i morse, i typ 1 ½ timma. Så det var skönt. Väldigt varmt var de iaf. Sen har jag krattat gräs, läst en bok. Haha haft de allmänt soft helt enkelt ;)

Kom just in, har varit hos Andreas och kollat till hans hus ;)

Nu ska jag alldeles strax byta om och fixa mig för ikväll. Min kusin fyller 13 idag, så ska till honom. Om någon ville veta ;) Sen får jag väl fixa lite saker för imorn oxå. Elr så gör jag det när jag kommer hem.

Drar kl 6 imorn, ska ju till Ullared för er som missat detta! :D så kommer inte blogga innan det, och inte under hela dagen heller. Kommer väl hem runt 18-19 skulle jag gissa. Så bloggar väl då någon gång, tror jag ;) 

Ha en bra kväll och en toppen dag imorn. För det kommer jag ha!! :DD Puss :*


 

Av Victoria Eliasson - 8 juli 2012 14:39

Hejsan :) Kom hem för typ en liten stund sen ;)

Har varit på stranden en stund. Ganska skönt, men jättemkt brännmaneter i vattnet.. så badade inte :((

Har inte hunnit med så mkt mer. Tänkte gå ut och sätta mig en stund med mamma nu, sen vet jag inte ;)

Tänkte springa ikväll iaf. Har inte kommit så långt med det.. haha skulle bli varje dag, men har gjort de en gång än så länge x) haha jaja.

Måste kolla om det är något speciellt jag ska köpa på gekås oxå. Får nog göra det idag ;)

2 dagar kvar nu!!! :DD Läängtar!!

Haha ska iaf gå ut nu ;) Ha de bra :) Puss :*


 

Av Victoria Eliasson - 7 juli 2012 21:52

 
Tårtan vi bakade till mamma igår ;)
     
En otroligt äcklig groda :s euh!
   
Tog tyvärr genom staketet :(
             

Mamma och Linnea :)<3

Ovido - Quiz & Flashcards