victoriaeliasson

Alla inlägg under juli 2012

Av Victoria Eliasson - 19 juli 2012 21:27

Hej hej :) hoppas allt är bra ;) själv är jag väldigt trött på regn.. -.- varje gång jag är ledig regnar det! Regnar iofs när jag inte är ledig oxå men ja ni fattar.

Inte gjort så mkt idag. Var ju ledig, men minns knappt vad jag gjort.. :s jo jag bakade tunnbröd förut med mamma ;) mysigt! sen har jag typ varit ute och gått och ja inte så mkt.
Hade inget att göra förut så hitta ett pussel som jag fick för typ hundra år sen men aldrig lagt det.. Nu fattar jag vrf.. Världskartan på 3000 bitar ;) Najs! Så sjuukt svårt! -.-
Nu sitter jag iaf i soffan och ser "Hawaii Five-0" elr reklam just nu. Men de är bra ;)
Imorn blire att åka till mina kusiner i Landvetter en stund. Så de blir riktigt Najs :D
Men börjar nu igen ;) hörs puss :*

Av Victoria Eliasson - 18 juli 2012 21:04

Hejjsan! :D Hur är läget? Själv mår jag bra ;) Så otroligt skönt att jag inte blev sjuk någon längre tid, utan att det gick över på en dag (y)

Så idag blev det jobbet då. "Diskade" hela dagen.. -.- sjukt segt! Elr ja inte riktigt diska men ja, använde iaf ett medel som var farligt att få på sig.. så fick ha glasögon, gummibyxor och gummihandskar x) haha charmigt! Men ja roligare än att bara sitta hemma och dö typ ;) Haha, så slutade runt fem typ. Sen när jag kom hem duschade jag och åt lite. Sen satt jag ute och läste en stund. Har inte hänt så mkt mer efter de egentligen ;)

Imorn blire att vara hemma, får se vad som händer vet inte det ännu iaf. Ledig från jobbet både imorn och fredag. För mkt folk, för lite arbete :( Så lite synd. Men men..

Ska snart ut och gå med Sofia. Så förriver tiden ett tag med henne :D alltid lika skojj! Ja sen får jag la se vad som händer. Får ju sovmorgon imorn iaf! :D hihi

Men måste gå och fixa lite saker nu, sen drar jag ut alldeles strax ;) Ha en go kväll! Puss :*



 

Av Victoria Eliasson - 17 juli 2012 20:00

Hej på er! Haft en bra dag? Min har la varit okej.
Var ju hemma idag från jobbet, feber imorse och så men mår mkt bättre nu (y) så blir nog jobbet imorn hoppas jag ;)
Segt att bara ligga hemma en hel dag liksom.. Har inte gjort något speciellt egentligen. Orkade inte så mkt. Men har sett några filmer typ och lite sånt. Vet inte vad jag ska göra nu. Fortfarande för ont i huvet för att orka göra något typ :( kände just att jag är as hungrig! Har inte ätit något på hela dagen! :o haha så kanske dags att göra de nu. Jaja får la äta något och sen får jag se vad som händer :)
Ha en bra kväll . Puss :*

Av Victoria Eliasson - 17 juli 2012 09:57

Hej hej.:) Hoppas ni mår bra, bättre än mig iaf. Har feber och sprängande huvudvärk! :( vrf just nu liksom.. Skulle ju jobba nu -.-
Jaja så inte så mkt att göra. Får ligga i sängen hela dagen typ och hoppas att jag blir frisk snart orkar inte göra så mkt annat. Men mår iaf bättre än vad jag gjorde när jag skulle upp imorse ;) så de bra (y)

En kul sak är att blogg appen äntligen har kommit, så bloggar från telefonen nu. As bra ju :D
Nej men kanske ska sätta på en film nu elr nått. Tror jag ska äta något oxå, är ganska hungrig ;) intressant va!? haha
Ha en bra dag :) puss :*

Av Victoria Eliasson - 16 juli 2012 18:23

   Hej :) Hur är det med er? Själv är jag väldigt trött i fötterna och ryggen :(

Min första jobb dag idag då efter "semestern" Det var skojj men jobbade väldigt länge.. 7-17:15 typ.. lite länge tycker jag. Men men.. Efter jobbet stack jag till Sofia och gav hennes katter och kaniner mat och typ kolla så dom mådde bra, sen stack jag snabbt in till Andreas och titta till hans katt ;) Haha kattvakt..mitt nya yrke kanske!? x)

Så kom hem för typ en halvtimma sen, tog en snabb dusch och sitter nu i min onepice, så mysig :)

Snart kommer mormor och morfar, så ska jag ta kort på morfar till ett tackkort :) Känner oxå att jag måste äta något snart. sex timmar sedan jag åt något sist.. haha så får ta och göra det nu.

Sen får vi se vad som händer :) får la snacka med mormor och morfar ett tag sen gissar jag. Ikväll tänkte jag se wallander. Grym film! (y) Men bloggar kanske mer ikväll, får se :) Annars, ha en bra kväll :) Puss :*



Av Victoria Eliasson - 15 juli 2012 21:41

Hejhej :) Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag inte gjort någonting typ.

Var hos farmor en stund nu ikväll med familjen och faster. Nu ska jag snart ta och lägga mig.. segt, jag vet!

Men börjar jobba imorn igen då. I tre veckor.. sen sovmorgon igen! :D Haha ja men så nu blir de typ mer jobb, mindre blogg.. Inte för att ja direkt bloggat överdrivet mkt kanske. Men iaf. Kommer la förhoppningsvis ett varje kväll iaf, men vet inte säkert liksom. Bara så ni vet.

Jaja får väl läsa nu ett par timmar, haha.. lite tidigt att lägga sig kl tio på sommarlovet tkr jag. Men ska som sagt upp rätt tidigt imorn. Vill inte heller börja veckan med att vara trött heller så de blir bäst såhär ;)

Men ni får ha en bra kväll och dag imorn oxå :) Puss :*

Av Victoria Eliasson - 15 juli 2012 12:43

Hejsan :) Kom just hem, elr för en liten stund sen ;)

Först var vi i kyrkan, sen åkte vi till fontin och gick där en stund. Mamma och Linnea gör någon orienterings sak, där man typ ska hitta bilder och sånt. Så gick vi med den nu då. Halv kul iofs men men...

Hemma nu då iaf. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, fundera på att göra en fotofilm typ ;) Men får se.

Nej jag har inget att skriva.. Så slutar la nu då. ha en bra dag :) Puss :*




Av Victoria Eliasson - 14 juli 2012 23:17

Såg denna filmen förut, den var riktigt bra ;) Rekomenderar den faktiskt :) Ja till alla er som har lika dålig humor som jag iaf x) haha.

Här är trailern iaf. Puss :*


Ovido - Quiz & Flashcards