victoriaeliasson

Alla inlägg den 4 juli 2012

Av Victoria Eliasson - 4 juli 2012 23:07

Hejsan :) Hemma nu då från min joggingrunda ;) Jag överlevde! :D Haha okej kom hem för typ 2 timmar sen. Aja men det gick rätt bra, med tanke på att det var så länge sen jag sprang oxå :) Så var la ute i typ 40-45 min kanske. Så sprang den mesta tiden iaf ;) Jaja nog om det. Kom precis in iaf. Har suttit på balkongen en stund, men det blev så kallt så fick gå in.

Ska snart lägga mig tänkte jag. Imorn blire la att gå upp runt nio typ. Sen drar jag till Sofia strax efter 10 ;)

Så vet inte om jag bloggar imorn, får se de ;)

Ha de bra iaf :) Puss :*


Av Victoria Eliasson - 4 juli 2012 18:56

Hej hej :) Läget? Shit va varmt de är då ! :D

Tänkte bloggat imorse, så började jag men jag hann aldrig färdigt. Så tänkte göra det nu ist ;)

Vi hade planerat att ligga på stranden hela dagen. Men imorse var det molnigt och inte så varmt. Så det var inte så skojj.Så vi åkte till Kungälv ist. Så köpte Linnea en present till en kompis, mamma en till pappa. Så gick vi i lite affärer och sånt :) Sen åkte vi iaf ut till havet lite efter 14 tror jag det var. As gött där ute! :D Typ inget folk,lite moln men jättevarmt liksom :D Så låg och sola i typ tre timmar ;D Badade även två gånger. Så det var riktigt gött! Då kändes det verkligen som sommar. Så kom hem för typ en timma sen elr nått sånt ;)

Nu ska vi precis ätit. Så vet inte vad som händer nu. Ikväll ska jag ut och springa med Linnea ;) Elr kväll, det är det ju, men lite senare. Framåt nio-halv tio kanske ;)

Haha har inte sprungit på as länge. Så tänkte börja med det ;) Men måste vänta en stund tror jag... 24 grader nu liksom, så lite varmt tror jag ;)

Imorn blire iaf stan med Sofia! :D Vet inte ännu när vi åker, så får la ta ett snack med henne ikväll ;) Kommer bli grymt :D


Om EXAKT 4 månader drar jag till TENERIFFA!!!!!!!!! :D:D:D:D AAAAHHH!!! Kommer bli så sjuuukt naajs :D Längtar så grymt mkt!!

Men kommer hända väldigt mkt innan dess ;) Så får la ta en dag i taget :) Men shit vad jag längtar!! Bara fyra månader :o det är ju as lite! typ 16 veckor tror jag :DD hihi


Jaja tror jag ska kolla upp pengar och sånt till imorn, sen får jag snart ladda för joggingturen. Haha kommer dö ;)

Vi hörs sen, om jag överlever ;) Puss :*

Ovido - Quiz & Flashcards