victoriaeliasson

Alla inlägg under november 2012

Av Victoria Eliasson - 24 november 2012 07:49

Av Victoria Eliasson - 23 november 2012 20:24

Halloj! Ligger i soffan och ser på "på spåret" just nu. Elr ja ser och ser.. Jag ligger med telefonen och pappa ser. De är nog de tråkigaste programmet som finns!! -.- -.-
Dagen idag har iaf varit helt okej. På första lektionen fick vi vårt prov uppskjutet ytterligare fyra dagar. Tror seriöst aldrig vi kommer få gjort de! De är uppskjutet i nästan två månader nu. Haha aja.
De bästa med skolan idag, var iaf att få träffa mina söta vänner! :* hihi

När jag spelade fick jag veta vad vi ska spela på konserten om typ en och en halv vecka. Kanske sagt de förut.. Men nu vet jag iaf säkert (Y) så de är bra. Bara att öva nu ;)
Sen tränade jag också med Sofia ;)
Och sen efter ett segt IW pass, en promenad hem i storm. Så öppnade jag dörren och möttes av en underbar lukt av pepparkakor och lussekatter! :D åh underbart! <3


Imorn ska jag och mamma baka tunnbröd och vörtbröd. Mys!
Nej nu ska jag kanske börja kolla igenom bilderna från resan. Kan ju va skönt att få de gjort någon gång :p
Hoppas ni har en go fredag kväll :) <3

Lite julstämning har jag fått in i mitt rum också :D

-

Av Victoria Eliasson - 22 november 2012 20:30




I guess i just got lost
Being someone else
I tried to kill the pain
Nothing ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday


Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

Av Victoria Eliasson - 22 november 2012 16:53

Hallojsan! :D Allt väl? Hoppas på det ;) Jag mår rätt bra idag, faktiskt :) 

Ja idag hade vi sovmorgon, började 10:10 typ. Så först gick lärarna runt och letade efter ett ledigt klassrum vi kunde vara i. Men sen hade vi iaf klassråd/tid eller vad det nu heter. Ja det är ju inte så där överdrivet roligt.. vi gick dit för att sitta och lyssna typ. och dom sa ändå inget värt att veta, så egentligen helt onödigt att gå dit ;) 

 

Efter det började en ny kurs som jag inte saknat- naturkunskap. Ska ha den två gånger i veckan, vilket är= två gånger för mycket! Meen.. vi trodde att vi skulle ha någon tant av något slag, men när vi sitter där och väntar kommer två unga killar och öppnar! :o hihi så istället för en tant på 50 bast blev det två killar på 25 och 28 (Y) och dessutom såg dom ganska bra ut, den ena lite bättre än den andra ;) Hihi me like! (Y) 

Så kanske kommer överleva dom här lektionerna iaf, kommer dock inte bli lika lätt att få högt betyg som förra terminen, för den läraren vet jag ärligt talat inte hur han satte betygen. Jag fick ett C :o och jag fick liksom F på provet vi hade.. haha aja men jag blev glad! Så nu kanske vi måste jobba också :( Men men.. man kan inte få allt. Haha. 

Sist hade vi iaf barns lärande och växande tror jag. då jobbade vi bara med APL uppgifterna. Så slutade klockan två. 

Så när jag kom hem satte jag mig med dom igen. Och nu tror jag faktiskt att jag är färdig med power pointen! :D Äntligen! Men vet inte säkert ännu, så mamma får kolla igenom den och så får jag se vad hon tycker. Men det positiva i det hela, ja det är väl att dom inte kan klaga på att den är för kort ;) 

 

Nu ska jag jobba ännu mer. Fick läxa av snygg killarna :( över helgen liksom, inte schyst, dock inte så många sidor att läsa iofs vilket är väldigt skönt. Men det måste ändå göras och det tar tid, tid som jag inte känner att jag har.. Men ja jag får la se hur jag ska få ihop mitt liv dom närmsta dagarna/ veckorna.. Men på något sätt måste det gå! 

 

Nu måste jag plugga järnet här! Historia, vård och omsorg, naturkunskap och lite orkester låtar på de (y) Det blir min kväll. Tjao :* 

 

 

 

Läser "ett låångt århundrade". Min tolkning: "ett lååångt kapitell om massa skit" 

Av Victoria Eliasson - 21 november 2012 14:06

Halloj! :) på väg hem från skolan nu, ganska kort dag. Jobbade med praktikuppgifterna hela morgonen och nu har vi precis varit på Röhsska museet. Mitt favoritmuseeum..-.-
När jag kommer hem ska jag plugga lite igen. De gick ganska bra igår när jag väl kom igång (Y)

Åh måste bara säga att dom har fått upp julbelysning i göteborg nu. ja de kanske dom haft ett tag men de vet ju inte jag ;) och så åkte vi förbi NK förut, och julskyltningen har börjat. Åh de är ju så mysigt! :D snart är de jul!!
Typ 33 dagar kvar nu! :D och vad innebär de? Jo att de är typ 28 dagar till jullovet då! Ännu bättre :D Längtar redan!

Av Victoria Eliasson - 20 november 2012 20:31



Detta är en av de finaste människorna i världen! 

Hon är den mest underbara person jag någonsin träffat! Önskar verkligen att ni skulle få träffa henne, man blir glad bara man ser henne. Är man det minsta deppig så räcker det med ett litet sms till Sofia och allt blir så mycket bättre. Det är inte många det fungerar med. 

Du är en av mina absolut närmsta vänner. Jag hoppas att du vet att du betyder sjukt mycket för mig och att jag är så glad att jag lärt känna dig! :)<3<3 

 

Av Victoria Eliasson - 20 november 2012 18:22

Hej på er! Hoppas ni mår bra, själv är det la okej..

Första dagen i skolan idag på typ fem veckor. Den var soft, gick 11- 16:15 typ. Hade först svenska, då läraren bara satt och snacka massa strunt. Han brydde sig inte ens om ifall vi lyssnade eller inte, han snacka typ med sig själv. För ibland frågade han saker som vi inte ens hann svara på förrän han gjorde det själv.. Så ja det var skönt. Sen åkte jag och Jennie med Felicia hem för vi hade håltimme i 2,5 timmar. Så satt där och såg på någon jufilm av något slag. Sen hade vi idrott. 

Nu är jag hemma, har precis ätit och borde verkligen plugga. Har en hel del att göra. Men jag orkar inte! Har tappat suget så totalt. Men vet att jag kommer få ångra det sen om jag inte gör det. Så får la bara bita ihop. Om 4 veckor slutar vi! Skolan suger allt bra ibland! -.- 


Imorn går jag åtta till två eller något. Ska jobba med praktikuppgifterna, så det blir väl bra hoppas jag. 

Åh saknar dom redan ju! :( 

Ska försöka plugga nu. Ha en bra kväll. Puss 

 

Några bilder från igår: 

 
Hihi jag och pappa fikade i Stenungsund innan utvecklingssamtalet :) 
 


Haha ja, har man inga egna palmer får man göra det bästa av situationen x) 

Ovido - Quiz & Flashcards