victoriaeliasson

Alla inlägg under februari 2012

Av Victoria Eliasson - 7 februari 2012 13:20

Hej på er!

Jag ska börja med att säga att jag hatar mitt internet.. det är typ helt stört.. Inget av det jag skrivit idag har publicerats, så får hoppas att detta funkar nu.. -.-
Iaf idag har jag bara varit i skolan i ca. 2 timmar. På morgonen var alla tåg försenade..som vanligt. :o Tkr inte om västtrafik heller.. haha :p
Men jag åkte iaf med Malins pappa som ändå skulle till göteborg. Så det var skönt!
Sen i skolan så hade vi först matte i typ en timma. Sen hade vi stl (studiehandledning)  Då bjöd Cassie på muffins och rektorn var där och snacka. Sen fick vi dra hem.. Detta pågrund av att vi hade håltimma resten av dan, typ 4 ½ timma.. slutade då 10 idag. Så det var väldigt soft. :D
Kom hem för typ 2 timmar sen elr nått. Har inte gjort så mkt sen dess. Men ska snart fixa lite mat. Börjar bli lite hungrig nu eftersom vi inte åt någon lunch.
Ska nog gå ut sen oxå och se om jag kan ta lite kort, nu när det äntligen är lite sol. Får la försöka plugga lite ikväll oxå..

Men nu ska jag dra iaf. Ha de bäst! Puss.


Av Victoria Eliasson - 6 februari 2012 20:39

Hej hej :)
Nu sitter jag och ser på familjen annorlunda med min syster.. inte jätte roligt men men.. :p
I eftermiddag har jag typ pluggat och inte gjort så mycket mer. segt...
Ska iaf titta på chefen undercover om en stund, har aldrig sett det innan så får se om det är bra ;) Sen blir det att typ fixa lite för imorn.
Nej men nu ska jag vara lite social med min syster.
Hörs nog imorn! Puss och godnatt :*

Av Victoria Eliasson - 6 februari 2012 15:32

Hej!
Idag har jag varit i skolan och kom nyss hem ;) gick 9:40 till 14:10 så det var ganska skönt! Vi hade först svenska i en timma. Men det var bara redovisningar idag så det var soft..Sen hade vi hälsopedagogik och människors miljöer. Då pysslade vi typ. :p jaja det var lugn dag iaf. Nu ska jag äta lite tror jag och sen ska jag plugga.. -.- två prov på torsdag..
Men vi hörs senare! Puss.

Av Victoria Eliasson - 5 februari 2012 19:39

Hej hej! :D Ja nu har jag skaffat mig en blogg då :) Jag har aldrig haft någon innan, men jag tänkte testa de, så det blir nog roligt :) Min gulliga kompis får hjälpa mig med headern och allt imorgon, så får vi se hur det blir ;)
Victoria :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards