victoriaeliasson

Alla inlägg under februari 2012

Av Victoria Eliasson - 18 februari 2012 11:35

Hej på er :)
Världens tråkigaste väder idag -.- vill ha vår nu..

Haha jaja idag var jag först med pappa i göteborg. Vi fixade min telefon. De va nått som inte funka på den men nu e de iaf fixat :D sen har jag inte gjort så mkt mer. Just nu hjälper jag Linnea - min syster för er som inte vet.. :p- med hennes telefon och musik och lite sånt.

Igår fixade vi ju vårt internet. as gött :D för nu går de typ hur snabbt som helst! :D

Ikväll ska vi ha kalas för Linnea oxå. Så då kommer typ hela släkten, så de e najs :D så måste fixa lite inför de sen oxå ;)

Vet inte om jag hinner skriva mer idag får se ;) Ha de bra iaf. Puss :*

Av Victoria Eliasson - 17 februari 2012 15:56

hejhej ;)

Har inte hunnit blogga något idag, anledningen är att jag inte varit hemma på typ hela dan.

Iaf idag gick jag upp typ 10, sen åkte jag med mamma och pappa till Kungälv. Där kollade vi olika resor. Så beställde vi iaf en till Teneriffa i höst :D ska blir sjukt nice :D

Sen åkte vi vidare till Backaplan. Som ni vet så funkar typ aldrig vårt internet, så vi var där för att fixa ett nytt. Så vi gick till tela butiken och fixa de. Först och främst va den en snygg kille i kassan (y) hhaha inte helt fel.. :p

haha men iaf han kollade iaf mitt abonnemang. Så erbjöd han mig en ny telefon plus nytt abonnemang. För de skulle typ bli billigare om jag bytte och bla bla.. haha så jag fick en iphone 4 :D as glad :D för den jag hade var ganska dålig. så de va kul. Sen har jag inte hunnit så mycket mer idag. Nu och ikväll och så ska jag fixa lite och sånt med min telefon :D

ja så ha de gött :D Puss:*

Av Victoria Eliasson - 16 februari 2012 13:15

Hej på er :) Hoppas ni mår bra ;)

Idag är det iaf min systers födelsedag. Hela 12 år fyller hon.. :p haha ja så i morse sjöng vi typ för henne och massa sånt ;) sen har jag inte gjort så mycket idag. Hjälpte henne lite med en telefon som hon fick och lite annat.

För en stund sen var vi i Kungälv,  gick till hemmakväll och hyrde filmer som hon och hennes kompisar ska kolla på ikväll och en till oss. jaja vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Måste städa mitt rum..elr iaf plocka upp alla kläder från golvet.. xD haha ja så får la sätta fart med de nu så jag blir färdig detta året ;) Puss på er :*

Av Victoria Eliasson - 15 februari 2012 14:59

Hejsan svejsan! Kom hem för en stund sen efter ännu en dag på dagis. Var jätte skojj. Det var typ 6 barn idag så de va riktigt lugnt. Senare idag ska jag nog hänga med mamma och handla. Ska nog oxå åka med till mormor. :) Var ganska länge sen jag träffade dom.

Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer ikväll. Har inte planerat något speciellt.. som vanligt :p Så får se vad som händer. Ska nog titta lite på mästerkocken. Tycker det är ganska skojj faktiskt :) Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..så slutar nu :p haha men vi hörs. Puss.


 

Av Victoria Eliasson - 14 februari 2012 19:59

Hej på er! Glad alla hjärtans dag<3

Kom hem för en stund sen. Var ju med mamma på jobbet idag. Riktigt roligt faktiskt :) Var bla ute och gjorde snögubbar och gjorde lite alla hjärtans dag pyssel. Mysigt:) Så söta och goa barn<3 haha ja så blir att hänga med imorn oxå. Börjar sju då..-.- lite segt.men men.. Har inte gjort så mkt mer kul idag. Åkte typ 8.15 och kom hem 18.30 så har inte hunnit så mkt mer.

Ska nog gå och lägga mig vid tvn och softa en stund. Sen blire att fixa för imorn och sen sova.

Skriver antagligen igen när jag kommer hem imorn. Ha en bra kväll ;D Puss.






Bjuder på en alla hjärtans dag bild oxå  :)


Av Victoria Eliasson - 13 februari 2012 18:41

Hej hej!

Idag har jag typ inte gjort någonting. Fixade lite på mitt rum och lite sånt.

Imorgon blir det att följa med mamma till hennes jobb. Som då är ett dagis, eller förskola som de egentligen heter. :p De behövde lite hjälp så jag tänkte att jag kunde hänga med. Ska även med på onsdag och kanske fredag oxå..får se hur de blir :) men det ska bli roligt. Är ju bra att vara med nu så jag typ "övar" mig elr så innan vi ska på praktik. 
För er som inte vet så går jag första året på barn och fritids programmet. ;) riktigt roligt faktiskt ;) många tror att bf bara är en slapp linje..men så är de faktiskt inte! har oftast väldigt mkt att göra och många prov. Men men..huvudsaken är ju att man gör något som man själv tycker är kul. ;) haha :)

jaja nu ska jag typ umgås lite med Carro som kom förut. eller så kankse jag hittar på något annat :p

haha, får se om jag skriver något mer ikväll. Hinner nog inte imorn innan jag åker, så får bli när jag kommer hem ;)
Ha de bääst puss.

Av Victoria Eliasson - 13 februari 2012 10:21

Hejsan! :) sitter typ i pyamas i min säng nu . haha ska snart fixa mig :p

idag tror jag att jag måste plugga lite -.- sjukt tråkigt att göra på lovet! men har prov på typ torsdan så måste liksom kunna de då. så får la plugga en liten stund iaf. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Jag har inte planerat något. Så jag tar de väl som de kommer typ.

Nu blire musik på högsta och böckerna fram..-.- Puss

Av Victoria Eliasson - 12 februari 2012 21:55

Tjena! :) Sitter nu i soffan och glor på tv.. :p nått väldigt konstigt program..

iaf idag har jag inte gjort något speciellt. Var ute på dan, då jag bla tog lite kort ;)
ikväll var jag ju då på friskis. de va skojj. :p haha imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se lite vad som händer. ´Jag ska iaf gå och lägga mig om en stund. Skriver mer imorn :) Puss, godnatt :*

         

Några bilder jag tog idag ;)

Ovido - Quiz & Flashcards