victoriaeliasson

Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Victoria Eliasson - 30 augusti 2012 20:45

Godkväll! :) Blev som sagt lite plugg förut. På väg mot en färdig insändare. Men vet dock inte om den är klar ännu.

Åkte i alla fall till friskis förut med Sofia och henne mamma. Körde spinning. Aldrig gjort det förut, så det var skojj att testa. Fick ont när jag satt så länge på en hård sadel liksom. Och självklart i benen också! Men grymt gött efteråt :D Så det blir det att göra om ;)

Så nu har jag kommit hem och precis duschat. Nu blir det på med one piecen och lägga mig framför tvn och kolla på favoritserien! :D Hawaii five-0 Grymt bra!

Sen ska jag måla naglarna, packa väskan och ta fram kläder för imorn.

Imorn börjar jag typ 9 tror jag eller kanske var kvart i tio!? :s vet inte! Ja får kolla det sen.

Sen ska vi till slottskogen och göra något. Slutar typ 13:10 och då åker jag till Kungälv och spelar ;)

På kvällen kommer några kompisar :) Så det blir en kul dag hoppas jag ;) Bloggar mer imorn.

Ha en go kväll. God natt :*


                                            

Av Victoria Eliasson - 30 augusti 2012 13:32

Hej på er! :) Kom hem typ alldeles nyss ;)

Har ju då såklart varit i skolan igen. Fick lite sovmorgon iaf, började tio så behövde inte gå upp förrän halv åtta. Så det var lite skönt. Hade först klasstid eller vad det heter. Då gjorde vi verkligen ingenting vettigt. Fick ett papper med allas mobilnummer. (i klassen) Sen sluta vi typ. Så ingen mening med att gå dit egentligen.

Efter den roliga lektionen hade vi "barns lärande och växande" vet inte vad vi ska göra på den lektionen i framtiden så att säga. Men idag såg vi i alla fall på ett avsnitt som gått på tvn. Det handlar om barn med Down syndrom. Jag hade i och för sig redan sett det programmet. Men ganska intressant faktiskt ;)

Efter det slutade vi ;) Så jag och Felicia gick och åt i bamba. Sen drog vi till stan. Nej men till mitt tåg. Så satt vi där och läste metro och hade allmänt skojj (y) Så kommer det fram en.. gubbe/kille... vad man nu kallar dom!? Han såg ut att vara i typ trettio-årsåldern i alla fall. Så började han snacka med oss.. :s Jätteskum snubbe..

Så vi drog därifrån. Usch han var äcklig!! Så vi satte och i alla fall på ett annat ställe liten stund x) Sen tog jag tåget hem. och nu är jag då hemma.


Nu ska jag verkligen försöka "plugga". Har en insändare att skriva till på måndag och jag tror inte jag hinner det i helgen. Så nu är min enda chans! Ja men problemet är väl bara att jag inte kan skriva.. har liksom ingen fantasi om ni förstår!? :( Så det är väldigt jobbigt att skriva sånna här saker. Men men, får väl göra det bästa av situationen i alla fall!

Vi hörs kanske ikväll :) Ha de! Puss :*


     

Ovido - Quiz & Flashcards