victoriaeliasson

Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Victoria Eliasson - 5 augusti 2012 22:35

Hejsan hoppsan! ;) Haft en bra dag? :) Hoppas det. Min har varit helt okej i alla fall (y)

Skrev ju lite snabbt tidigare idag. Hade verkligen ingenting att göra innan jag stack iväg med pappa.. -.- Det var i stort sett hela dagen. Så lite mindre roligt sådär.

Men sen åkte jag i alla fall iväg med pappa för att köra då. Kan säga att jag fattar varför mina kompisar säger att det är så jobbigt att köra! :s Haha men det gick faktiskt väldigt bra ändå (y) Fick bara stopp några gånger, innan jag fattade hur långsamt man skulle släppa kopplingen och allt sånt. Men det är väldigt mycket att tänka på :o Jag är glad att jag började med automat, kan ju liksom köra bil nu så det är "bara" att växla, koppla och allt det jag måste lära mig nu ;)

Kanske sticker ut imorgon igen, får se lite vad vi gör ;)

Sen när vi kom hem stack jag i alla fall ut på en joggingrunda. Kommit på att det är riktigt skönt att springa ;) Haha.

Efter det har jag duschat och typ inget mer.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta på en film (y) Vet inte vilken det blir ännu men någon bra hittar jag säkert ;)

Men vi hörs imorgon. Puss och sov gott :*


japp jag bjuder på den..

   

Från när jag sprang.

Av Victoria Eliasson - 5 augusti 2012 14:09

Hejsan :) Hoppas ni mår bra (y) Det gör jag ;)

Kom nyss hem. Var i kyrkan först, sen åkte vi till havet. Men det blåste jättemycket och var inte så värst skönt. Så var inte där särskilt länge. Och nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra nu. Ska äta om en stund och ikväll ska jag övningköra med pappa. Ska låna farmors bil och köra med växel. Får inte köra våran förrän jag är 17,5 -.- Så får vänta med det ;) Men det ska bli kul. Har bara kört lite en gång innan. Så får se hur det går.. xD

Men innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Får la se om jag kommer på något ;)


Vet faktiskt inte vad som händer i veckan heller. Tror inte jag har planerat något ;) Mamma börjar jobba igen så vi får underhålla oss själva ;) Haha.

Men har typ inget mer att skriva just nu. Så tänker sluta nu ;) Ha de Puss :*


 


Haha såg det huset igår hos min faster. Det var så gulligt :*

Ovido - Quiz & Flashcards