victoriaeliasson

Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av Victoria Eliasson - 18 augusti 2012 21:27

God kväll ;) hoppas ni haft en bra dag :) har tyvärr inte hunnit bloggar något tidigare idag.
"imorse" lite efter 11 åkte jag, mamma och Linnea till Marstrand. Sekelskifts dagarna var där denna helgen. Så tyckte det var lite roligt att åka dit.
Så gick vi en guidad tur av författaren Ann Rosman. Hennes böcker utspelas på Marstrand, så det var kul att ha läst böckerna och sen se platserna och höra om dom ;)
Sen gick vi runt lite och kollade på alla utklädda människor.
När jag kom hem åt jag lite mellanmål. Sen gick jag ut och gav några djur mat. Ska göra det i en vecka för att kunna betala av min garderob (y) soft avbetalning! ;)
Typ klockan fem stack jag hem till Sofia. Mina kusiner skulle ju komma ikväll men jag tyckte det var roligare att vara med henne istället :)
Så gick vi ut på en snabbpromenad och sen gjorde vi tacos :)
Nu har vi precis sett färdigt på Wallander :) vet inte vad vi ska hitta på nu, men om en stund får hon följa mig hem ;) tänker inte gå själv när jag precis sett deckare.. :s lättskrämd!? Japp!! ;) så hittills har det varit en mysig kväll :)
Blir nog inget mer inlägg ikväll. Så sov gott och så :) puss :*

Några bilder från Marstrand och några från ikväll :)

Av Victoria Eliasson - 18 augusti 2012 08:59

Tänkte börja med en ny sak :) dag 01, dag 02 osv. Får väl se om jag gör färdigt den, haha nej men det ska jag väl försöka med ;) Vet inte riktigt när jag börjar, men någon dag nu ;)



 

Ovido - Quiz & Flashcards