victoriaeliasson

Alla inlägg under december 2012

Av Victoria Eliasson - 4 december 2012 12:11

Man vet att det kallt när läraren hämtar en mätare för att se hur kallt det är i klassrummet. Och man sitter med vinterjacka och vantar och ändå fryser! :s fick veta att de va 14 grader i klassrummet.. Yeah vintern är här! -.-
Tåget var sent de också. Asså bara de kommer pyttelite snö, så är tågen sena och inställda.
Ja min bror åkte iväg fyra i natt för att ploga snö.. Kul att någon är glad över snön iaf (Y)
Slutar halv fem idag och de är så segt så de är sjukt!
Nej usch vad jag klagar x) snart rast iaf, de är skönt :) nu ska jag sluta klaga och va positiv resten av dagen.. Hehe undrar hur länge de håller xD ha en bra dag!
Btw igår skrev jag att de är fyra veckor kvar till jul.. Men jag räkna fel för de är bara TRE! :D :D

-

Av Victoria Eliasson - 3 december 2012 22:03

Av Victoria Eliasson - 3 december 2012 11:03

Godmorgon! Sitter på svenskan nu och ser på någon konstig film. Tror den handlar om trojanska kriget.. Men den är sjukt tråkig iaf!!
Snöar idag då om det är någon som skulle råkat missa de.. Sjukt kallt, men ändå lite mysigt :)
Hoppas jag får reda på hur de fick på provet jag gjorde i fredags. Men chansen är inte jätte stor men hoppas kan man alltid ;)
Sen ska jag till orkestern, sista riktiga repet innan onsdag. Så får hoppas att de går bra.
Kom på att de är jul om typ fyra veckor! :D myys!
Åh är hungrig! Ska snart gå och äta, ha en bra dag :)

Av Victoria Eliasson - 2 december 2012 21:30

Halloj! ;) Hoppas ni haft en bra dag. För det har jag! ;) Imorse elr typ runt tio åkte jag till Sofia :D Så var med henne  i några timmar, såg på systrar i jeans och snackade typ ;) Sen kom Steph! :D Vi gjorde egentligen ingenting sen, låg i Sofias säng och skrattade, snackade och skrattade ännu mer x) Haha en väldigt mysig dag med dom sötisarna iaf! <3 så skönt att bara ligga och snacka om allt och ingenting (Y) 

Sen hamnade jag lite fel när jag skulle hem. Åkte med fel spårvagn och hamnade på något helt annat ställe än jag tänkt. Men nu är jag hemma iaf :) Och jag måste läsa lite naturkunskap.. inte hunnit det i helgen, fick den liksom i torsdags.. -.- Dålig stil! Så får ta och göra det nu. Sen ska jag snart lägga mig för är gör trött! 

God natt :* 



...

Av Victoria Eliasson - 1 december 2012 18:51

Nu är jag färdig med min städning ;) Blev riktigt fint faktiskt. Tog la runt tre timmar, men nu har jag la gjort allt man kan :p Julpyntade lite också, satte upp mina stjärnor, tog fram min julkrubba och några tomtar :) så nu har jag några tända ljus och ljusmusik på, så as mysigt! 

Mormor var här en stund förut, så snacka lite med henne. och nu håller min bror på att göra smårgåstårta. Vet allvarligt inte om jag vågar äta den.. :s men kan ju låta någon annan smaka först, hehe x) 


Imorn ska jag träffa Sofia och Steph! :D Yeah! Ska bli as kul!! :D Vet inte vad vi ska hitta på men jag ska få se vart Sofia bor iaf :) 

Nu ska jag gå och äta. Får se om jag överlever.. :s gör jag inte de så.. ja då.. haha hej då :* 


några bilder på hur mitt rum blev ;) 


 
Vi satte upp en slinga runt ytterdörren också :) 
     
Min ljusslinga runt dörren fick jag också upp (y) 
 

Av Victoria Eliasson - 1 december 2012 14:47

Hallå! :) Första december idag! Det betyder att julkalenderna börjat, haha jag har dock inte sett den men de kanske blir någon dag iaf ;) 

Jobbat hela dagen, ja från halv åtta till ett iaf. Så nu har jag precis ätit och ska börja städa mitt rum. Kör några riktigt stora städningar på mitt rum varje år.. haha och på jul är en av dom ;) Låter som jag aldrig städar och de gör jag ju knappt heller.. x) Men de ska jag iaf göra nu, typ tvätta fönstren osv. ganska så tråkigt men det blir snyggt ;) 

Det lär la ta ett bra tag, så vet inte vad jag ska göra efter det. Så på med julmusiken nu och så får jag la börja då (y) Ha en bra dag :) 


Ett måste varje år! ;) 


 

Ovido - Quiz & Flashcards