victoriaeliasson

Alla inlägg under december 2012

Av Victoria Eliasson - 19 december 2012 19:52

Heej :) Då har jag julloov!!! Så obeskrivligt härligt!! 

Va i skolan i en timma idag, satt i klassrummet och fick julmust och pepparkakor. Gick till aulan och lyssnade på när några sjöng. Sen mötte jag Josefina utanför bamba och vi bytte julklappar, haha alltid mysigt ;) 

Sen åkte jag hem, åt osv. Sen åkte jag tillbaka till stan, med mamma, pappa och Linnea. Så gick vi runt och kollade i affärer och lite allt möjligt. Skulle hitta "julaftonsklädsel". Hittade iaf två tröjor, men vet inte om jag har dom på julafton. Men får se de ;) Mötte även upp Felicia en snabbis. 

Sen åkte vi hem. Fick dock gå sista biten för vi hade punktering på bilen.. -.- en gubbe körde in i "bakdelen" på bilen eller vad man säger. Så ja vi fick punka. Men hände inget mer iaf, så tur i oturen kan man väl säga (y) 


Nu ligger jag i min säng med huvudvärk.. Fattar inte varför jag har det varje kväll :( Aja så är det. 

Ska se film elr något nu sen blir det sista avsnittet av morden i sandhamn senare ikväll :) 

Imorn vet jag faktiskt inte vad som händer. Frågade om jobb men han skulle kolla om dom hade något och har inte hört av sig sen dess. Så blir antagligen inget (n) Men jag har la egentligen att göra ändå, typ städa rummet. Slå in julklappar för mamma osv ;) 


Ska sätta på min film nu :* 


Bilder från idag ;) 


   

Fick stipendium! :D 


 

Två julklappar jag fick av Felicia och Josefina. Men får hålla mig till måndag x) 

 

Tyckte den var lite söt :) 

 

Mina nya tröjor (y) 

-

Av Victoria Eliasson - 18 december 2012 22:29

Godkväll :) När jag åkte hem från skolan förut mötte mamma upp mig i Ytterby. Sen åkte vi till Kungälv. Mamma köpte julklapp till pappa och några andra grejer. Jag köpte två julklappar, en till mormor och en till morfar. Som jag sa, jag trodde jag var färdig med julklapparna. Men man vet aldrig säkert ;) 

Tyckte iaf att dom va söta, typ som en tavla. Man kunde hänga dom eller ställa dom ;) 

Hemma sen gjorde jag lite julgodis. Hehe inte bra, jag vet! Men det är bara jul en gång om året :D 

Blev inte så perfekta som på bilden här under, men tycker dom blev bra ändå ;) 


Nu ligger jag i min säng och hostar upp mina lungor ungefär.. väldigt jobbigt iaf! LIte ont i halsen också, så nu när febern försvann blev jag förkyld ist (Y) 

Ska kolla ett avsnitt av skilda världar nu innan jag försöker sova.  Just nu ser det inte så ljust ut.. :( 

Imorn är siiista dagen! Trallalaa! :DD 


Mina julklappar: 

     


Av Victoria Eliasson - 18 december 2012 15:55

Hej hej! ;)
Min dag hittills har varit ganska okej.
Började dagen med några avsnitt av skilda världar (Y)
Stack sen till skolan runt halv tio. Hade svenska prov, vilket inte kändes bra men inte så dåligt som jag trott.
Fortsatte sen med historia, då vi fick tillbaka proven.. Som jag trott gick det inte så värst bra. Fick F, så känns lite deppigt..
Sen hade vi en och en halv timmas rast innan idrotten. Då såg vi korta filmer om HLR. Hade lektion i en halvtimma, innan jag spurtade för att hinna med tåget som gick tio min senaste. Tog en min att springa från vagnen (Y)
Med andra ord, nu sitter jag nöjt på tåget på väg hem. Framme om typ 3 min.
Hemma ska jag slappa och njuta av att jag snart har lov! :D
Ikväll blir det andra delen av: Morden i Sandhamn! :DD

Ha de :)

Av Victoria Eliasson - 17 december 2012 21:00

Halloj! Nu har jag pluggat ett tag. Det var fruktansvärt tråkigt!! och jag vet faktiskt inte om jag lärt mig något mer sen jag började (n) Så nu struntar jag i detta och tar det som det kommer imorn. 

Istället så blir det nu att lägga mig i soffan i min ensamhet och kolla på "Morden i Sandhamn" ! :D Inte för att det gör mig något ;) Åh älskar den filmen/böckerna!! :D

Imorn har vi provet direkt på "morgonen". Första lektionen iaf, så rätt skönt att få det gjort. Sen har vi historia och hoppas inte vi får tillbaka proven! Vill inte se det!! Sista lektionen är idrott och då har vi teori så inget ansträngande. 


Sen är det bara en super soft dag kvar!! :DDD Åh längtat sååå länge!!! 



Av Victoria Eliasson - 17 december 2012 15:30

Hihi jätteglad nu! :D
Fick tillbaka två prov idag, först naturkunskapen. Där fick jag 18/19! :D blev jättenöjd, trodde inte de gick så bra och där jag missade en poäng hade jag ändå ingen aning vad jag skulle skriva ;)
Sen omsorgs provet. Fick 15,5/19 och betyg C! Så blev nöjd där med :)))

Lite mindre glad nu iofs eftersom tåget är en halvtimma sent och jag måste plugga äcklig svenska när jag kommer hem.. Men mesta glädjen kommer ändå sitta i ett bra tag! ;))

Av Victoria Eliasson - 16 december 2012 17:50

I miss you 

Miss you so bad 

I will never forget you 

Oh, it's sad 


I hope you can hear me

wherever you are 

I remember it clearly 


The day you were gone 

Was the day i found 

It won't be the same 

without you 



Av Victoria Eliasson - 16 december 2012 17:02

Halloj! :) Igår mådde jag ganska bra, bara lite feber osv. så jag tog ett snack med mamma. För jag hade ingen lust att ligga hemma mer, så efter en stunds övertalning med henne åkte jag och Sofia till stan :D 

Köpte mina sista julklappar.. nej nu ljuger jag. Den sista köpte jag idag. Men den kunde jag inte köpa igår eftersom jag var med Sofia och den var liksom till henne ;) 

Men iaf köpte till mamma och några kompisar igår. Så nu tror jag att jag är färdig (Y) Om jag inte kommer på någon mer som jag vill köpa till.. 

Sen på kvällen åkte jag till mina kusiner. För två av dem hade/skulle fylla år. Så lite kalas för dom, mysigt ;) 

Molly fick en skattkista med klänningar, skor och typ ja sånna prinsess saker i av oss. Eller min familj. Hon fick lite andra saker av mig. Men sjukt va söt hon blev med dom klänningarna! :')) Min lilla prinsessa! :** 


Idag var jag i kyrkan imorse. Sen efter var det typ"julfest", eller vad man ska kalla det. Så sjukt tråkigt! Så jag åkte iaf hem istället. Sen när mamma kom hem slog vi in en del julklappar. Så lite julkänsla (y) 

Sen har jag inte gjort så mkt mer. Började plugga pyttelite inför provet på tisdag. Men det är så fruktansvärt tråkigt!! Då är det inte heller helt lätt att lära sig, om man inte har minsta intresse för det.. Så vet inte riktigt hur det ska gå på provet.. :s Har inte "råd" att sabba ett prov till just nu.. De förra veckan var rätt viktigt tror jag, hon brukar säga det iaf.. Så ja får la se hur detta ska gå. Ser inte särskilt ljust ut (NNN) 


Imorn får jag iaf reda på vad jag fick på omsorgsprovet. Skulle fått det i fredags men ja då var jag ju hemma. 

Så ska bli skönt att få veta! Hoppas på det bästa! 

Ha en bra kväll! :D 


Nu är det bara TRE DAGAR KVAR!!!!!! 

 


 
Go fika på stan ;)
 

:*<3


Av Victoria Eliasson - 13 december 2012 19:48

Hej. Haft en ganska okej dag, elr ganska tråkig egentligen. Mådde nästan helt bra igår kväll så imorse åkte jag, Daniel och Linnea till mormor och morfar och lussade :) Ja jag tog på mig en tometeluva och de va typ allt ;) Men dom tyckte om de, och vi väckte dom iaf. Var där halv sex typ, så de va kul :) 

Sen åkte jag hem, la mig en stund och åkte till skolan. Skippade första och sista lektionen men gjorde provet. När jag fick det tänkte jag att det var helt kört, kunde liksom sakerna men han vrängde frågorna.. ja de är svårt att förklara. 

Men tror det gick rätt bra tillslut iaf. 

Hemma gjorde jag inte så värst mkt. Låg i min säng och hade rätt tråkigt typ. Och det lär jag få ha imorn också.. Mådde bra förut och planerade att gå till skolan, men jag har fått högre feber igen. Så det sket sig, inte för att jag älskar skolan kanske men ändå. och jag skulle varit barnvakt för min kusiner. Tycker faktiskt att det är mysigt, men även det fick jag ställa in.. :( 

Så ja min dag imorgon.. ligga i sängen och kolla film kanske. Sova kan jag ändå inte mitt på dagen (n) 

Okej det kan vara jätteskönt att vara hemma från skolan, men en dag räcker eller kanske två.. :( Saknar mina vänner, rätt trist utan dom :( 

Aja får la hoppas att jag är frisk nästa vecka så jag hinner se dom tre dagar innan lovet iaf :) 


Ja nu vet jag inte vad jag ska göra. Hade behövt plugga för provet på tisdag, men mitt huvud spränger och har ingen direkt lust till det heller ;) Så jag kanske ska se min favoritserie som jag har för tillfället :)) Vet att jag är efter men den är jätte bra! Så nu har jag la bara typ 460 avsnitt kvar.. x) hehe. Ha en bra kväll :) 

 



Ovido - Quiz & Flashcards