victoriaeliasson

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 28 juni 2012 23:38

Heej på er! :D Hoppas ni alla haft en bra dag ;) Jag kom hem för en liten stund sen från en mysig kväll med Sofia ;)


Men kan börja med vad jag har gjort tidigare idag ;) Först fixade jag lite här hemma, eftersom Daniel fyllde år idag så skulle de va lite fint typ. Sen bar jag och Linnea ner stolar från balkongen till altanen. Så satt jag och solade och läste i, ja nästan tre timmar tror jag det blev :D As gött verkligen! Sen gjorde jag inte så mkt mer innan mormor och morfar och farmor kom. Dom kom runt 18, då grillade vi så åt vi lite. Då frågade oxå Sofia om inte jag kunde komma till henne.

Så bestämde att jag skippade resten av "kalaset" och stack till henne ist ;) Så var där lite efter sju typ. Så satt vi ute och åt jordgubbar, glass och muffins med hennes familj oxå :) Sen satt vi två ute med filtar, musik och snackade ett tag.

Sen bestämde vi att vi skulle ta en kvällspromenad. Gick ut prick halv tio xD Haha, så gick vi en runda, de tog typ.. 1 timma och 15 min elr nått sånt ;) Gick genom skogen en stund, där var de så sjukt mkt mygg! :o Kommer säkert ha mamma myggbett efter de.. Haha. Såg två grävlingar oxå förresten. Ja om ni ville veta :p  Haha. Så tog vi lite bilder under promenaden oxå. Sen gick jag hem. Så var hemma typ elva. Det var en riktigt mysig kväll! :D


Imorn vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska träffa mina kusiner och spela igenom låtarna en  sista gång tsm innan lördag ;) Men vet inte säkert. Så får se vad som händer.

Nu ska jag lägga upp lite bilder tänkte jag, och sen lägga mig ;) Sov gott :*



Presenten till Daniel ;)
                    

Av Victoria Eliasson - 28 juni 2012 12:17

Hej hej :) Mår ni bra? Det gör jag. Huvudvärken har gått över och det är sool :D

Var uppe kl sju imorse då eftersom min bror fyller år idag. Så sjöng för honom och lite sånt ;) Sen gick jag och la mig runt halv åtta igen x) Så låg och läste i 2 timmar typ. haha. Sen har jag inte gjort så mkt. Duschade, fixade mina naglar.. som inte va så snygga längre ;) Har nu suttit ute en stund i solen. As gött väder!! :D Sommaren har kommit :D hihi.

Men tror jag ska fixa något att äta och sätta mig ute med det. Så blire nog att sola oxå :D Ha en bra dag ;) Puss :*

Ovido - Quiz & Flashcards