victoriaeliasson

Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 13 juni 2012 11:54

Heej på er! :D Nu är det äntligen sommarlov!! :D Helt underbart, ska bli så grymt gött!!

Kom hem för en liten stund sen, efter en väldigt kort avslutning i skolan.. Började ju då dagen med att gå upp och fira mamma. Mina syskon banga ur, så de blev jag som fick göra de själv. Ja elr pappa hurra för henne.. haha tråkmånsar!

Hon fick iaf ett halsband av mig ;) Tror hon har det på sig nu, så ni får se en bild en annan gång. Ja om ni nu vill de ;)

Sen gick jag iaf och la mig igen :p haha. Somna aldrig så låg vaken i typ två timmar.. -.- Fixa mig sen och fick bråttom som vanligt.. Typiskt mig! Iaf så stack jag hem till Sofia och vi cykla till tåget som va inställt. Segt, men vi tog bussen och kom bara någon minut sent ;) De va rätt meningslöst att gå dit egentligen tycker jag. Gjorde inget! Fick lite fika av vår gullig lärare :D Sen satt han och snacka om att han tyckte om vår klass och att vi skulle få ha ett bra sommarlov.. De tog en kvart! Haha sen gick vi till aulan med hela skolan. Så hade en rektor ett litet tal och vi sjöng två sånger. Sen blev det SOMMARLOV!! Så hade egentligen kunnat skippa det, men det hör ju liksom till ändå ;)

Nu ska jag byta om och sen ska jag och Sofia gå på promenad med hundarna. Förvånade? :p Haha ska hämta en bok oxå som jag beställde till mamma i måndags. Så får hon den när hon kommer hem ;)

I kväll ska vi ha typ litet "kalas" för henne. Så mormor, morfar och min moster kommer typ. Kanske någon mer. Så de blir lite skojj :) Ska dra nu. Tänkte försöka fota lite sen. Inte så fint väder iofs, men regnar inte iaf ;) Så kanske kommer lite bilder sen :) Ha de. Puss :*


 

Ovido - Quiz & Flashcards