victoriaeliasson

Alla inlägg den 27 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 27 juni 2012 22:18

Hej på er :) Mår ni bra? Jag har en otrolig huvudvärk bara men annars bra! :( :)

Varit hemma nu några timmar då. Var ju hos mormor och morfar idag och igår kväll. Det var mysigt. Gjorde inget speciellt igår, såg på tv, snackade, var ute på en kvällpromenad runt halv 11.

Imorse gick jag upp kl sju. Lagom pigg då.. -.- Men morfar fyllde år, elr han gör la fortfarande egentligen. Jaja strunt samma. Gick iaf upp då, så sjöng vi för honom. Jag hade även med mig en bukett blommor som han fick. Så de va kul. Gammal nu ju.. 70! :o Låter lite gammalt tkr jag.. Haha ;)

Sen idag har jag inte gjort så mkt heller. Firat honom, legat i hängmattan och läst. xD Men solen var as varm så de va gött :D Haha. Sen ikväll typ, så kom mamma, min moster och två kusiner dit och så åt vi tårta och lite sånt.

Så var hemma runt åtta- nio tror jag. 

Har precis slått in min broders present. Han fyller år imorn! Så blir att gå upp tidigt imorn oxå.. Ingen sovmorgon här inte! På dagen vet jag inte vad som händer, på kvällen kommer mormor, morfar och farmor så blir det litet "kalas".


Men ska lägga mig nu, så den här huvudväken går över någon gång. Botas bara genom sömn -.- Men men alltid skönt att sova :p Orkar förresten inte lägga upp några bilder elr dagens ikväll. Får kanske de imorn ist.

Hörs godnatt :*


Ovido - Quiz & Flashcards