victoriaeliasson

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 20 juni 2012 19:39

Tänkte börja med något nytt här. Nämligen dagens visdomsord/citat/ dikt och sånt ;) Läste en annan blogg som hade dagens citat. Tyckte det var.. kul typ :) Haha ja så tänkte iaf köra det ett tag. Kansk inte blir riktigt varje dag. Men ibland sådär ;)

Hoppas ni gillar det ;)








 


       Njut av nuet, det går inte i repris.  

Av Victoria Eliasson - 20 juni 2012 19:01

Hej på er! :) Hoppas ni mår bra ;) Jag gör, fast rätt trött.  Ledsen att uppdateringen är väldigt dålig! När jag jobbar så gör jag typ inget annat liksom.. Just nu känns de som jag typ, går upp tidigt varje morgon, drar till jobbet kl 7. jobbar fram till 4-5 ibland senare, varje dag. Sen sticker jag hem och kanske går ut och går elr bara slappar för jag är för trött för att göra något annat.. -.- Så de finns inte så mkt att skriva om. Om de är något ni vill läsa om eller har tips på något jag kan skriva om får ni gärna komma med förslag! ;)

Imorn är iaf sista dagen jag jobbar nu för ett tag. Tror dessutom det blir halvdag, vilket innebär 7 till typ halv ett! :D De är riktigt gött! Sen är jag ledig i tre veckor! :D hihi, gött de ;D


Fundera på att se på film, men känns som de är lite för fint väder typ för att göra de.. :p Haha nu när det äntligen är sol! Satt och solade en stund på lunchen förut iaf. Vinden kom inte åt där heller, så de va stekande sol och vindstilla :D Så sjukt gött. Då kändes det verkligen som sommar! :D
Kom på att min bror fyller år på torsdag oxå (nästa vecka) jag har inte köpt något, och har ingen som helst aning vad jag ska köpa heller.. :s så sjukt svårt! Men får la fixa de nästa vecka elr nått sånt :)


Nej men ska hitta på något att göra nu, typ läsa en bok elr se en film elr nått sånt :)

Ha de. Puss :*


 


Ovido - Quiz & Flashcards