victoriaeliasson

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 12 juni 2012 22:12

Hej hej :) Haft en bra dag? De har jag haft iaf ;)

Var ju först i skolan. Blev en väldigt soft dag! Började 9:40 medmänniskors miljöer. Såg på en sjukt tråkig film och hade betygsnack. Jag fick C btw! Hihi glad :D Sen när alla snackat, frågade vi om vi fick gå och de fick vi. Så slutade 10:20, så blev typ 40 mins lektion! Helt okej dag :p Sen drog jag hem. Stack in till affären på vägen och köpte en liten daim tårta och ett kort. Mamma fyller nämligen år imorn ;) Så stack jag hem, slängde i mig lite mat.. och stack till jobbet ;)

Jobbade mellan 12 och 19. Så blev rätt länge. När jag kom hem duschade jag och åt lite snabbt. Haha för sen gick jag ut på promenad med Sofia ! :D Så stog vi och snacka en stund efteråt, och började köra typ agility med hundarna. Lite stolt över Nellie. :$ Hon har blivit as duktig! Hon stannar när man går iväg och hoppar över saker när man säger till henne :D Så de va skojj :D Kom hem typ vid nio. Sen dess ahr jag inte gjort något typ.

Tänkte lagt mig tidigt ikväll.. men blev inte riktigt så. Men ska lägga mig nu iaf. Blir att gå upp äckligt tidigt.. -.- Haha väljer de iofs på sätt och vis själv. Men ja ställer klockan på 3:55 typ..Inte jättelockande precis.. Haha får se om jag kan ta mig upp. :p Men vill fira mamma innna hon går till jobbet liksom.. och hon börjar kl 6. -.- Men går väl och lägger mig efteråt igen så kan nog överleva ;)

Vi hörs imorn någon gång :) Puss god natt :*


Av Victoria Eliasson - 12 juni 2012 10:00

Tänkte ju tipsa om en blogg som jag läser. Tjejen heter Stina, på sin blogg skriver hon om allt möjligt, typ sitt liv och sånt ;) Najs blogg så titta gärna in på den :D

http://stinamaria.bloggplatsen.se/ 

Klicka på länken här ovanför så kommer ni direkt till hennes blogg ;) 

Av Victoria Eliasson - 12 juni 2012 08:05

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott? :) De har jag i alla fall gjort!

Ja idag är de ju då tisdag. Sista dagen innan lovet :D Elr ja ska ju dit imorn oxå.. men sista lektionerna idag liksom.

Tror inte det kommer bli så värst jobbigt asså. Ska ju då se på film. Sen blir det snabbt hem och äta och sen jobb efter det. Vet inte hur länge jag jobbar faktiskt. Men de märker vi väl :p

Har precis ätit frukost, så ska gå och fixa mig nu. Sen drar jag till tåget om typ en halvtimma ;)

Tänkte länka en blogg till er oxå. Men hinner inte det just nu. Får göra det senare ;) Ha en bra dag :) Puss :*


 



Ovido - Quiz & Flashcards