victoriaeliasson

Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 5 juni 2012 15:46

Tjeena ! :D As glad nu! :D Sista arbetet inskickat för hela ettan !! :D Plus lång helg, så ska inte till skolan förrän på måndag! Hela dagen har dessutom varit helt grym!

I morse började vi med ett oförberett prov i matte. Muntligt np.. Lite små segt sådär.. -.- Men de va ändå okej.

Fick oxå veta att jag fick D på övriga np i matte. Blev jätteglad, kändes verkligen dåligt när jag gjorde de. och slutbetyget blev C :D Hade bara g (eller e) på högstadiet så de känns bra.
Sen hade vi två lektioner som va frivilliga att gå på. Men jag valde att göra klart uppgiften på lektionen så jag slipper sitta hemma. Så blev klar med den, blev dessutom jättenöjd med innehållet ;D

Sen hade vi svenska i typ 5 min. Han sa att han inte hade något speciellt för oss att göra, men att han kunde hitta på något. Så frågade jag om vi fick gå och de fick vi. Så va hemma alldeles efter två.

Gjorde då klart naturkunskapen som vi jobbat med hela terminen :D Läraren sa att vi inte behövde komma på hans lektion på torsdag om arbetet var inskickat innan de. Så då blev jag ledig.

Så skönt att allt är klart! :D Humöret är på topp och livet leker! :D Haha de börjar närma sig slutet nu!

Snart blire då att åka till Marstrand och titta på alla som ska på bal :D Sen ska jag hem och bara slappa och fira att allt plugg är slut ;D haha. Eh ja.. hade la inget mer att säga. Bloggar kankse när jag kommer hem igen ;) Ha d :*


 

Felicia och jag ;)

Ovido - Quiz & Flashcards