victoriaeliasson

Alla inlägg den 2 juni 2012

Av Victoria Eliasson - 2 juni 2012 22:30

Hej på er :) Skrev ett ganska långt inlägg igår kväll, men så funka inte internet så allt försvann. Så skrev jag igen..de försvann oxå! Så då struntade jag i de.

Men igår blev de iaf jobb igen, mellan 7 och 13:10 typ. Så de va skojj. När jag kom hem klippte jag gräset i 1 ½ timma, sen pluggade jag. Sjukt tråkigt va de. Så dum som jag är slutade jag efter en liten stund ;) Sen hände inte så mkt mer igår.

Idag var jag med mamma och handlade. Var först i Kungälv, köpte present till mormor som fyller år imorn :D jag köpte också en pärm med register till alla min lösa noter ;) De va riktigt skönt, så nu har jag ordning på dom ! :D

Sen när jag kom hem åt jag och sen klippte jag gräset igen, fast på andra sidan huset. Höll på ungefär lika länge som igår. As jobbigt att gå med en sån där handgräsklippare ! :o men gillar inte att köra och klippa.. så fick nöja mig med den. Sen gick jag in och pluggade. Bestämde mig för att komma någon vart med dom där arbetena. Har liksom tre stycken till denna veckan. Kom ganska långt med naturkunskapen faktiskt. ;) Riktigt nöjd, inte så mycket kvar. Hatar no liksom, så de va väldigt svårt. Typ "Hur omvandlar de förnyelsebara energiformerna solenergin?" Ja inte vet jag!

Så de tar lite tid att gör detta.. Ganska många uppgifter/frågor. Jaja sen hjälpte jag iaf mamma med maten och gjorde en jordgubbs cheescake med jordgubbar på till ikväll ;) As gott ! :D Har sett på tv en stund, så nu ska jag nog lägga mig och läsa ;)

Imorn blire till mormor och fira henne och.. ja vet inte. Hoppas jag inte behöver plugga, men de lär jag väl inte slippa ifrån :( Iaf god natt :*


 

Jordgubbs cheescake :D

Ovido - Quiz & Flashcards