victoriaeliasson

Alla inlägg under oktober 2012

Av Victoria Eliasson - 20 oktober 2012 16:45

Hej på er! :D Hoppas ni mår bra ;) Själv mår jag mycket bättre nu, nästan inte alls förkyld (y) 

Ledsen att det var ett tag sen jag bloggade, men har haft ganska mycket att göra. 

I torsdags gjorde jag då lövtrycken med "mina" barn. Gick as bra! Dom var jätteduktiga och tyckte det var kul så det var väldigt roligt att det gick så bra. Var lite nervös innan, men det hade jag inte behövt vara ;) 


Igår skulle jag träffat mina kompisar. Men blev tyvärr inte så :( as synd! Hade verkligen velat det. Men både jag och Jennie var ganska förkylda så vi bestämde att skjuta på det. I stället var jag barnvakt med Sofia, för hennes grannarns barn. Vi gjorde tacotårta, aldrig gjort det förut men den blev riktigt bra faktiskt och dessutom god ;) och sen såg vi på Alvin och gänget 3 haha gullig film de där x) Så nattade vi dom och sen gick jag hem ;) 


Idag åkte jag och Sofia till stan och shoppade! :D as mysigt! På bussen på vägen in blev det typ bråk mellan busschauffören och en kille som gick på. Tror han inte hade pengar eller något sånt. Så vi stog där för att vänta på polisen, men sen struntade dom tydligen i det och han fick åka med ändå. Chauffören var sjukt arg! :o 

Aja, vi gick i alla fall i typ alla affärer. Jag köpte två tröjor på gina, ett pannband och ett nagellack ;) 

Så har nu precis testat nagellacket ;) Blev rätt coolt faktiskt. 


Ikväll blir det myskväll med Linnea. Vi är ensamma hemma, så det blir najs :) Ska typ laga mat tsm och se film :* 

Ni får ha en bra kväll :D 


Första bilden,lite otydlig kanske..:/ alla barnens bilder från målningen.

Men håll med om att dom blev riktigt najs? :D 

Andra bilden, mina ny målade naglar :) 


   

Av Victoria Eliasson - 17 oktober 2012 19:47

Halloj! :) Tredje dagen gjorde nu då ;) Gått as bra, känns även jättebra. Var sen idag, så jobbade 9-17. 

Fick en mysig start på dagen, när jag kommer in genom dörren ropar barnen "nu kommer fröken!! " 

Så har varit fröken för dom hela dagen och det känns väldigt roligt, att dom ser mig som deras fröken också. Så idag har dom frågat mig allting istället för de riktiga fröknarna, hihi me like x) Tror dom gillar mig nu iaf, så det är kul att dom gillar mig så mycket redan efter tre dagar! :') 

Var med på motoriken med 3-4 åringarna idag. Kul. Efter lunch tog jag med mig två barn ut på en promenad, och vi plockade massa fina höstlöv som vi ska använda imorn då jag ska hålla i en aktivitet för barnen :) 

När jag slutade kom mamma och hämtade mig och sen åkte jag ut och klippte mig. Behövdes, men det blev sjukt kort. På gränsen till för.. men det växer la ut igen :) Nu har jag precis gjort ett test inför morgondagen. Så barnen får se vad dom ska få göra för något ;) Blev rätt coolt ändå, så håller tummarna för att det går bra! 


Även börjat skriva lite på uppgifterna från skolan. Sjukt jobbigt! Ska bla. skriva en loggbok flera gånger i veckan, där vi skriver vad vi lärt oss och hur vi hanterade olika saker ur ett pedagogiskt perspektiv! :o Usch!! 

Så får la se hur det går med det..! 

Har blivit förkyld nu :( Åh, det gillar jag inte! Hoppas det går över snart.. Verkligen jättejobbigt! 


Saknar mina söta vänner! :( Får förhoppningsvis träffa dom på fredag iaf, så det blir kul! :D 


Imorn är jag tidig, börjar 7:15. så blir att gå upp tidigt, men är hemma tidigt då också vilket är rätt gött! :) 

Tja då! ;) 




Av Victoria Eliasson - 16 oktober 2012 17:26

Hej! :D Känner mig på väldigt bra humör nu! (Y) Förutom att jag hostar mer än igår då.. (tumme ner) haha, kom iaf hem för typ en timma sen. Varit en jättebra dag idag! Älskar verkligen denna praktiken! Alla är så härliga! 

Fast fröknarna elr ja dom, typ alla dom vet redan vem jag är. För dom känner min mamma, typ hälften av dom har jobbat med henne :o Så inte anonym där inte! Men aja. 

När vi va ute idag så ville två tjejer gräva ner mina fötter i sanden. Så tänkte att dom kunde göra de en stund,för att vara snäll liksom ;) Men problemet var att sand är iskallt och jag stog i gummistövlar som också är iskallt! Så började frysa om fötterna ganska snabbt. Men jag var deras fånge, så fick inte gå därifrån... Så efter 40 minuter! :o då när mina fötter var isbitar sa jag att dom fick fånga någon annan.. Haha tyckte jag hade ställt upp länge nog ;) 

Efter lunch sitter alla och läser för en grupp barn, så det är min nya uppgift nu då. Idag var dock bara ett av "mina" barn där så det var lite mysigt :) hon tyckte iaf om de x) Haha hon sa att det var lyxig och grymt.. haha söt tjej! Var jättenära att jag fick äta själv vid ett bord idag med typ 4-5 barn.. :s men som TUR var hann min handledare tillbaka innan lunchen! Hade kanske klarat de, men ändå.. känner inte barnen ännu liksom ;) 


Imorn har jag sovmorgon, börjar nio och slutar 17. Efter det ska jag klippa mig.. :s haha men det blir nog bra, vet inte riktigt hur ännu, men får se de ;) 

Nu ska jag duscha och fixa lite saker :) Ha en bra kväll :* 

Har tyvärr inga bilder :( 



Av Victoria Eliasson - 15 oktober 2012 19:44

Hej! :) Första dagen gjord nu! Yeah, känns bra! Gick riktigt bra, (tror jag :p) kändes iaf jättebra. Var riktigt roligt också, så det var kul :D 

Dagen började okej.. gick upp halv sex. Var dock as trött! Sov inte jättemkt inatt.. har fått någon konstig hosta så går liksom inte över. Så fort jag lägger mig ner, ja annars också men speciellt då, börjar jag hosta as mkt. Så sjukt jobbigt! La mig tidigt i går, men somnade jag!? Nej. Somnade någon gång runt tolv och sov dåligt resten av natten. Bra inför första dagen! 

Men på förskolan gick det i alla fall bättre. Hade jättelite barn, och dom stora barnen skulle på teater på förmiddagen. Eftersom det var sjukt mkt köer osv idag, på grund av en stor olycka inatt stack dom redan halv tio. Så var ensam med min handledare och två småttingar i nästan tre timmar. Så det var riktigt lugnt och skönt ;) Hann fixa en del saker med henne, så hoppas på att det fortsätter lika bra ;) 

Slutade halv tre ungefär. Då stack jag hem och slängde bokstavligen i mig mat :( Sen åkte jag in och spelade, kan inte spela på fredag, för jag slutar för sent så fick ta det idag istället. En timma senare var det orkester så gick runt i Kungälv lite medan jag väntade. 

Hade även årsmöte med orkestern, fick bla lite information om Italien resan som blir till sommaren! :D Åh shit va kul! Hoppas jag kan åka med. En vecka i Italien är ju inte helt fel! ;D 


Nu är jag hemma, laddar inför en ny dag med barnen. Är sjukt trött nu, så ska la lägga mig snart. Men såg just att klockan inte ens är åtta ännu.. :o aja blir inte sent iaf.. men ska försöka komma på något botemedel mot hosta först. Är det någon som vet något bra så hör av er! :) 

Ha en bra dag imorn :) God natt :* 

 

Av Victoria Eliasson - 14 oktober 2012 18:03

Hej på er! Kom precis in från en promenad med mamma. Lite trevligt att gå tillsammans och snacka och så (y) 

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Varit en rätt lugn dag. 


Igår hade vi gårdsdag här. Folk fick komma och kolla på våran gård, djuren osv. Svin kallt vare! Så var inte så mycket folk från början, men endel mot slutet. Men inte alls som förra året, så inte jättekul :( typ halv ett gav jag upp, då var jag som en isbit så gick in istället. 
Sen på eftermiddagen bakade jag med Linnea. Gjorde makroner, aldrig gjort det förr så ville testa. Det var första och sista gången! Jobbiga att göra, dom typ föll isär.. och resultatet blev att dom var sjukt fula och smakade socker. Men det kanske dom ska göra!? Aja kul att testa något nytt iaf, fast dom inte blev bra. 

Sen på kvällen bakade vi pizza och såg på min nya film, Kyss mig. Den var rätt bra tycker jag ;) 


Nu ska jag fixa lite saker för imorn, praktiken. Inte skola på fem veckor nu! :D Yes! Men lite nervöst är det allt.. Men jag gillar min handledare, har varit och pratat med henne några gånger så det känns ändå bra :) 
Ja jag börjar iaf halv sju imorn, slutar halv tre tror jag det var. Så håller tummarna för att det går bra (Y) 


Ikväll kommer solsidan också! :D Hoppas ni gillar den lika starkt som jag ;) Ha en bra kväll :* 


 

Hahaha..våra misslyckade makroner! 

Av Victoria Eliasson - 12 oktober 2012 18:54

Halloj! :) kom precis hem från ett IW pass på friskis. Är inte det roligaste, men helt okej ;)
Tidigare idag hade vi vård och omvårdnad. Idag lärde vi oss att bädda sängar medan någon låg i. Haha lite skoj :)
Sen hade vi prov, gick okej tror jag.
Så gick jag med två söta tjejer och letade efter mina yrkeskläder som jag beställt! :)) skulle aldrig hitta annars. Skolan skulle hämta dom men de hade dom inte. Men nu har jag fått kläderna iaf ;) så blir att börja använda dom nästa vecka :)
Ja och nu har jag då tränat.
Ska snart fixa lite mat och sen vet jag inte vad som händer.
Ha en bra kväll iaf :*

Av Victoria Eliasson - 12 oktober 2012 07:49

Sitter på katrinelund nu, helt själv.. Sjukt segt. Somnar nästan! Men får la försöka att hålla mig vaken.
ja jag börjar åtta nu då. Får la se vad vi ska göra på denna lektionen. Någonting praktiskt iaf, eftersom det är fredag.
Sen har vi prov, vet inte om jag kan de.. Men får hoppas på det bästa!

Igår var jag ute och sprang en stund. Svinkallt!! :o sen såg jag på "dear John" åh den är så bra! :'D

Nu roar jag mig med unblock me för att inte somna ;) haha. Ha en bra dag iaf!

Av Victoria Eliasson - 11 oktober 2012 15:30

Tjena! Kom nyss hem från skolan typ. Gjorde inget speciellt direkt, typ det vanliga. Slutade halv tolv, vilket gjorde att jag precis missade mitt tåg.. Så jag åkte hem till Felicia, med henne - såklart! - och Jennie. 

Så såg på film och fixade en blogg till dom. Eller till oss allihop var det nog men jag har ju redan en så blir inte lika aktiv på den andra liksom ;) Haha men det gick väl sådär kan jag säga.. Vi visste inte hur man fixade headern osv.. 

och nu vet dom om att jag har en blogg så kan inte lägga ut massa roliga bilder på Jennie mer utan att hon ser dom.. :( hihi x) 

Sen åkte vi iaf hem runt halv tre, och nu ska jag plugga! Har ett prov imorn som jag inte kan så ska fixa det nu ;) 

Tänkte försöka springa ikväll. Måste inviga mina nya byxor någon gång. Men beror på hur lång tid det tar att lära mig provet. Ska börja med det nu så jag inte behöver hålla på hela kvällen! 

Ha de :) 


Två bilder från förut :) 

    gulligt.. ;) 



Ovido - Quiz & Flashcards